Forum Mage & tarm


Hjälp! Vad är fel?

Hej. Jag har under en tid haft till och från smärtor i magen, ibland på vänster sida under revbensbågen, ibland nedre buk, ibland mitten av magen (kanske något åt höger). Jag måste springa på toaletten och kissa minst 20ggr dagligen och måste upp minst 3-4ggr under natten för att kissa. Ibland efter jag ätit så svullnar min mage upp så det ser ut som jag varit gravid (har pågått i flera år) och jag får jätteont. Har någon en aning om vad detta kan bero på? Har läst om IBS men kan allt detta stämma in på det? Någon som känner igen sig?

Får ibland efter måltid ont på vänster sida under revbensbågen och i mellangärdet.

Tacksam för svar

Hej, vad jobbigt! Kanske du har magkatarr? Jag har haft magkatarr och får det emellanåt och då sväller magen upp och det kan ju göra hemskt ont och säkert känns det inte exakt lika för alla. Du kanske kan prova Omeprazol som finns receptfritt på apoteket. Det brukar jag använda och tycker att det är bra. Lycka till!


Kräv en ordentlig utredning är mitt råd!
Jag har Chron och är extremt glutenallergisk och det tog mer än 25 års lidande innan en läkare tog mina symtom på allvar och gjorde en utredning! Under de 25 åren har jag ätit en massa piller jag fått på "gissa"-recept, utan utredning gjorts!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons