Forum Infektion


Vad kunde det ha varit?

I början av hösten förra året blev jag väldigt sjuk i tre till fyra dagar. Det började med att jag kände mig krasslig på kvällen och när jag vaknade dagen efter mådde jag väldigt dåligt. Så jag bestämde mig för att sova mig igenom detta, när jag vaknade igen hade jag sovit i lite över ett dygn och behövde gå på toaletten.
Jag satte mig upp i sängen, min syn försvann och allt jag "såg" var flimmer framför ögonen. Min hörsel försvann också, jag hörde inget alls. Jag hade även väldigt dåligt/inget balanssinne så jag gick försiktigt iväg till toaletten, när jag skulle sätta mig ner så trillade jag omkull och slog huvudet i väggen. Men när jag väl avslutat mitt besök och tagit mig tillbaka till toaletten och lyckades lägga mig ner så kom både syn och hörsel tillbaka.
Jag sov en dag till och när jag vaknade så mådde jag betydligt bättre och redan samma dag var jag uppe och kände mig frisk igen. Tre av mina vänner blev sjuka samtidigt som mig men ingen blev lika sjuk som jag blev, de jobbigaste de råkade utför var huvudvärk. Jag har inte varit hos någon läkare eller hälsocentral men jag har inte varit sjuk sedan det hände. Normalt blir jag väldigt sällan sjuk/krasslig. 
Det jag nu undrar är vad det kan ha varit, även om det kanske är väldigt svårt att avgöra kanske någon har nån idé.
Vänliga hälsningar

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons