Forum Infektion


Hej!

Jag är om dagen i Kina och besöker min flickvän. Men nu har jag råkat ut för något obehagligt som jag tror är en infeksjon.

Jag misstänker att det handlar om 2 saker här.

Jag ska till doktoren här I Kina imorgon men vill gärna ha eran åsikt eftersom att jag har läst att kinesiska doktorer kan ge konstiga diagnoser /behandlingar.

Saken är den att jag tror att min flickvän har clamidya. Hon har klagat på klåda och vita bubblor i underlivet, så jag fick henne att gå till doktorn och dom gav henne någon gul sörja att smörja sig med. Hon blev bättre men inte helt perfekt. Dom hittade inga sjukdomar.

4 dagar efter att jag kom på besök så började mina problem efter att vi har haft oskyddat sex.

Jag är irriterad på penis vid öppningen, den är röd. Och det kliar lite. Vidare så gör det ont i urinröret i penis så fort jag rör mig, sitter jag stilla så går det bra. Sova om natten är lite komplicerat.

Så det är det ena som händer

Så till det andra.

Hur allt startade var att jag var ute i regn utan paraply i närmare 2 timmar när jag väntade på bussen. Efter detta fick jag en ganska så häftig feber (1 till 2 månader sen jag hade feber sist)

Jag har varit sängliggande I 2 dagar med huvudvärk och svettats som en gris. Jag har druckit mycket vatten under tiden men svettats ut allt ändå. Jag har knappt kunnat pinka på toa.

När jag väl kunde pinka så gjorde det brutalt ont och så pinka de jag en mix av blod och gult pink, detta gjorde jag i nästan 2 dagar före det bara blev gult och mera vitt.

NU på dag 3 så är det blod igjen. Jag kan inte pinka väldigt mycket åt gången men det gör ont.

Vad tror ni?
Urinvägsinfektion, njurarna, std? Eller kanskje flera.

Mvh

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons