Forum Cancer


Testikelcancer

Hej ! Jag har upptäckt en knöl på högra pungkula som är ca 1 cm i diameter, jag är 15 år. Kan det vara testikelcancer? Vad bör jag göra? Söka läkare?

Hej! På Netdoktor.se finns en artikel om testikelcancer. Kopiera länken nedan och klistra in i din webbläsare för att läsa mer: http://www.netdoktor.se/cancer/?_PageId=530 Vi kan också hänvisa till vår kostnadsfria tjänst Fråga Doktorn: http://www.netdoktor.se/manlig-halsa/?Tab=Questions&Question=23502#[23502] Med vänliga hälsningar, Björn Norestig Redaktionen Netdoktor


svar till några som undrar om testikelcancer: Du som undrar om du sk genomgå cellgiftsbehandling. Min son, då 28 år, gick igenom en sådan behandling. Då sades att han inte skulle kunna bli far igen på "naturlig väg" men ca fem år sedan fick han en fullkomligt frisk flicka och sedan en till. Testikelcancer går att bota, särskilt om man kommer tidigt.


Jag har inte riktigt förstått hur man ställer en fråga så jag försöker här. Jag upptäckte nyss en liten relativt hård knöl på min högra pungkula, den sitter inte fast tror jag man kan röra runt den. vad kan det vara??

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons