Forum Artros


Skriv mera!!!

Visst är det väl roligt att gå in här och läsa? Tycker det är lite svårt att ha koll på vad som hänt sen sist., men det har blivit bättre. Tråkigt de gånger när inget nytt tillkommit så en uppmaning till er alla, nya som gamla "Artrosare". Skriv!!! Och IMO, här finns olika avdelningar, nu skriver jag under småprat, men jag tror alla visas huller om buller.

Bra bonnie att du la till en rubrik! Det har varit så tråkigt att inte ngt nytt kommit på sista tiden. Hur gör du för att få upp "småprat"? Ser inte de olika avd. Sen kan man göra gästboksinlägg också - men de dyker upp ibland utan vidare.. Förstår inte hur det är upplagt. Men man får ta MYCKET TID och forska hur det fungerar. Har alla tålamod till det?


Så här skriver Agneta på Dr Dahlqvists Blogg! Jag har knäartros, som har förvärrats det senaste året med resultat att min rörlighet minskat drastiskt. Har känt en svår stelhet och fått uppsvullna knän, nästan som fotbollar. Nu har jag ätit LCHF i drygt 4 veckor med lite avsteg när jag varit bortbjuden. Har gått ner ännu så länge bara några kilon, siktar på 8 till - men det allra märkligaste är att mina knän börjar se nästan normala ut. Svullnaden har lagt sig, stelheten har nästan försvunnit och jag har mycket lättare att röra mig. Arbetar i min trädgård och tar promenader med stavarna ut på skogsvägar och stigar. Dricker äkta oskummad komjölk - ca 2 glas om dan, äter minst 2 ägg fr trädgårdshönor om dan, fet fisk minst 6 portioner per vecka, mycket egenodlat, nu i maj har jag mumsat på sparris med smör. Försöker äta "rent och obehandlat" så långt det går, min "fetträdsla" som suttit som cementerad i hjärnan har jag låtit fara och flyga åt fanders trots att min läkare varnade mig. Undrar vad hon säger när hon får se nya "nya" knän? Skrivet av Agneta L den 18 maj, 2008 kl. 15:39

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons