Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Information | Artros

Vi bygger om forumet på Netdoktor.se

Du har klickat på en länk som går till en sida som inte längre finns. Vi håller på att utveckla ett nytt forum med nya och förbättrade funktioner. Det nya forumet – som redan smyglanserat med Forum Psoriasis – ligger i Aktiv patient på Netdoktor, som är en del av Netdoktors nya satsning. Vill du vara med från start? Då kan du gå med i Aktiv patient redan idag! 


Publicerad den: 2020-08-31

I det nya forumet kommer du kunna läsa inlägg, ställa frågor, diskutera och söka stöd i gemenskapen hos andra med en specifik diagnos. Du kommer kunna utbyta kunskap, information och erfarenheter – och på så sätt hjälpa dig själv och andra.

Gå med i Aktiv patient redan nu och gör en insats för din patientgrupp

  • Aktiv patient passar dig som vill bidra till att öka kunskapen om hur det är att leva med din sjukdom/diagnos och om hur vården och behandlingen fungerar.

  • Du lägger till diagnos(er) och eventuella läkemedel i Aktiv patient för att på så sätt bli inbjuden till  aktuella projekt, forskningsstudier, patientutbildningar, diskussionsforum och andra spännande aktiviteter kopplat till diagnosen. Läs mer om Aktiv patient här!

   Gå med i Aktiv patient (BankID)   

Frågorna och svaren från det gamla forumet kommer att raderas. Har du frågor om det gamla eller nya forumet? Skicka ett mejl till: redaktionen@netdoktor.se

Nu finns ett forum för dig med psoriasis

På Internationella psoriasisdagen den 29 oktober lanserades vårt första nya forum: Forum Psoriasis, och flera forum är på gång. Läs mer om Forum psoriasis och gå med här.


Du har valt bort en eller flera kakor vilket kan påverka viss utökad funktionalitet på siten.