Forum Sex & relationer


våldsam pojkvän

har problem med min pojkvän som jag älskar. Vi har ett relativt bra förhållande, lite dramatiskt ibland kanske. men under ett bråk någon månad sedan slog han till mig. Det gjorde inte ont men kändes väldigt förnedrande, särskilt som det var ute bland folk. Han har aldrig gjort det innan, har aldrig visat några tendenser till att vara våldsam. han säger att han aldrig kommer att göra det igen men det säger de ju alltid. kan man fortsätta och hoppas att han håller sitt löfte eller är det bara början??

UTSÄTTER HAN DEJ FÖR VERBAL MISSHANDEL?


Usch vad jobbigt det låter, jag tycker du ska överväga att lämna honom. Förstår att det förmodligen är väldigt svårt men jag tycker inte att du ska stanna i en relation som är våldsam. En gång räcker som anledning att gå tycker jag. Du gör givetvis precis som du vill, men jag känner att jag vill vara ärlig och skriva precis vad jag tycker i den här frågan. Kanske är det också bäst för honom om ni går vidare? Det kan ju inte vara så roligt för honom heller, att han har slagit dig menar jag. Jag hoppas att det löser sig till det bästa för dig, oavsett vad du beslutar att göra. Stor kram!


Hej! Du har svaret själv i det du skriver: "men det säger de ju alltid." Du bör absolut lämna honom! Du är värd ett förhållande med en partner som visar sin kärlek till dig. Kram!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons