Forum Sex & relationer


Forumtråd: Vad skulle du säga om en oskuld på 27 år!

Jag såg att frågan fanns i liknande form men jag bara måste fråga och framför allt er killar. Vad skulle ni tycka och tro om en tjej som aldrig vågat haft sex? Jag har inte svårt att träffa killar, mitt problem är att jag drar mig ur innan det blir tal om sex. Jag har inte vågat säga att jag är oskuld. Hur skall jag våga säga det? Jag blir knappast yngre och skäms ordentligt för att jag är oskuld.

Det är inget att skämmas för tycker jag. Varför skall man va tvungen att förlora oskulden när man är 15 för att räknas som "normal"? Man väljer väl själv när man vill ta steget att förlora sin oskuld. Vill också säga att det väl inte är något att vara rädd för...visst kan det göra lite ont i början men sen blir det betydligt bättre. Jag tycker du skall ta steget om du hittar en kille du vill göra det med, tror du lider mer om du inte gör det förr eller senare. Lycka till :)


Till skillnad från Arasfang så tror jag inte att det blir svårare ju äldre du blir om det inte är så att du fått en "låsning" på just detta med oskuld. När du väl träffar någon du tänder på så kommer det att ge sig naturligt. Fokusera inte på det där med "oskuld" det är bara dumheter som myntats i en tid då man ville ha kontroll över den kvinnliga sexualiteten. Jag tror att om du jobbar på att strunta i oskuld-ickeoskuld så tar du udden ur problemet. Vad jag vet så tycker killar snarare att det är något särskilt med en tjej som är oskuld, något positivt. Egentligen är "oskuld" ett rätt korkat ord, det betyder inte att du är sexuellt oerfaren bara att en mans penis inte har penetrerat dig. Urfånigt om du frågar mig. Så, mitt råd till dig är att slappna av & vänta på någon som tänder dig. Jag lovar dig att det kommer att ge sig då. Naturen är en rätt stark kraft -D Lycka till med ditt sexliv! /P


Skäms inte. Dom flesta killar skulle nog tycka att det var väldigt speciellt att få en flickvän som är oskuld. Särskilt om du går in i ett seriöst förhållande.


många killar tycker att dete fint när en tjej e oskuld.


Det skulle bara vara fint med en som vågade erskänna det för en. Att du inte har haft sammlag innan det gör det så mycket finare tycker jag när man träffat den rätta och först då är berädd att ha det. Njutningen blir så mycket mer för då har man ju sammlag med den rätta och man kan skänna sig stolt och även killen kan skänna sig stolt över att han är den som du vill ge en sådan dyrbar gåva till. Kram


Jag hade drygt två månader kvar till min 30-års dag när jag förlorade min oskuld. Och det var till en kille som visste om att jag var oskuld. Det var jag som bestämde hela vägen och det gjorde det hela minnesvärt. Det finns massor med killar därute som inte bryr sig ett dugg om ifall du är oskuld, de kan till och med tycka det är lite gulligt. Det är kanske inget man berättar på första dejten men mitt råd är att berätta innan ni ska ha sex, det gör saker och ting lättare.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons