Forum Sex & relationer


Nedstämdhet vid möten med kvinnor

Någon mer singelkille här som (p.g.a saknad efter närhet, sex m.m) blir nedstämd vid möten med kvinnor ni känner er attraherade av men känner att ni aldrig skulle kunna få? Jag mötte en rund och vacker kvinna när jag var och handlade tidigare idag och blev genast nedstämd p.g.a saknad efter närhet och tankar på hur underbart livet var när jag hade en fästmö jag älskade. Vet ibland inte vart jag ska ta vägen när det inträffar! Känner ibland för att bryta ihop och börja gråta men skäms för mycket för att göra det. När jag möter en rund och vacker kvinna brukar jag spana in hennes bröst, ben m.m och tänker ofta på hur det skulle vara att smeka henne och på stunderna jag upplevde med min fästmö. När jag sedan (oftast omedelbart) börjar tänka på vad jag har förlorat och aldrig mer kommer att få uppleva igen blir jag nedstämd och känner en jobbig tryckande känsla i bröstet. När det är som värst kan jag få lust att springa ut framför närmsta bil och ta livet av mig. Någon som har något råd vad jag kan göra för att slippa behöva ha det på det här viset? Orkar inte med detta längre!

Hej, Du är inte ensam om det. Det du beskriver har jag länge försökt formulera på något sätt men har aldrig lyckats. Jag tror personligen att det måste vara ganska vanlig känsla antar jag. Det är som allt annat, jag vill ha det men kan inte få det. Jag är gift själv men upplever mycket av den känslan när jag är ute och råkar på kvinnor jag känner vill ha. Mitt största problem är att jag upplever att min fru är inte intresserad av vår relation och därför mår jag ganska dåligt. I vilket som helst så är min nedstämdhet inte lika intensiv som du beskriver det. Mitt råd till dig är (det är alltid lätt att ge råd:)) att aktivt försöka träffa någon du tycker om. Jag hoppas att det löser sig för oss:)


Tack för ditt svar! Allting var frid och fröjd när jag hade en relation med en kvinna jag älskade. Det var aldrig några problem att vistas ute bland kvinnor eftersom jag tänkte på henne och såg fram emot att träffa henne igen. Nu påminner alla kvinnor jag möter mig om hur vad jag har förlorat, hur värdelös och misslyckad jag är och att jag troligen aldrig mer kommer att få uppleva känslan av att vara kär igen, gosa, älska m.m. Hoppas att det löser sig för dig! Själv har jag mer eller mindre gett upp!


Problemet är att om man försöker träffa någon kvinna för en relation får man oftast höra att man är desperat och skrämmer iväg kvinnorna. Är så trött på det här spelet! Ibland efter att det tog slut med min senaste har jag funderat på att återgå till beteendet jag hade strax innan vi träffades d.v.s ge upp och intala mig att kvinnor bara är till besvär, bara vill ha machokillar och att relationer bara innebär en massa problem, onödiga kostnader m.m. Jag lade ner hela min själ, tid och pengar på min senaste relation för att finnas till för min kvinna och få henne att känna sig värdefull, uppskattad och älskad. Nu i efterhand känns det som om jag bara har fått skit för det och utnyttjad.


som du sa Borgin:#det är alltid lätt att ge råd", men jag vill bara addera en sak, om en relation tog slut kan man relaxera sig genom att tänka att han/ hon har dött !! att han/ hon kan inte komma tillbaka!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons