Forum Sex & relationer


Min pojkvän ska sova med sitt ex.

Jag har då precis fått en pojkvän. Jag har haft ett förhållande innan med en kille jag absolut inte kunde lit på, det bestod av en massa otrohet, sjukt sex osv.. Nu har jag varit med min nya i 2 veckor, men vi har varit på g lång tid innan.. Problemet nu är att hans ex kommer komma, och de delar säng. jag vill lita på honom och tror han inte skulle vara otrogen. Men det gör ont i mig, bara jag tänker på det. Jag kommer inte klara det... vågar inte säga det heller, vet inte vad jag ska säga. det gör bara så otroligt ont...

Varför ska han sova med sitt ex? Låter märkligt! Lycka till med kärleken! Kramar


låter konstigt, förstår att du inte vill att han ska göra det, det hade inte jag heller viljat , tycker du borde kunna ställa det kravet på honom att han inte gör det annars är du värd nån bättre, hoppas det löser sig


Jag Hade juh INTE velat det jag hade bett Min fara dit peppar växte Låååååååång väg allvarlig vem är han med? Sitt ex eller dej ? Han ska respektera Dej sin nya pärla som borde vara ALLT för honom speciellt NU!! Men du bestämmer självklart vad du accepterar o ställer han inte upp på det ge han foten där bak INNAN det går för långt!! Stor kram Scooby.


Men hallå...gå inte på det där med exet ska sova med din nya kille ?? suspekt, de är inte klara med varandra eller så har de en"sån relation" det är antingen eller,gör klart från början vad DU vill,passar det inte så råder jag dig att se dig om efter en annan kille .


Nä men....? Jag vet inte om det bara är jag som har fördomar,  men jag skulle vilja se den kille som "bara" kan sova bredvid sin f.d!
Och precis, sagt som ovan - varför måste de sova i samma säng? Är det ett enmanstält de skall tillbringa natten i eller?
Det finns tältsängar, extramadrasser, you name it.....
Tror han vill testa dig. Gör klart för honom att du ICKE går med på detta.
Vilken lirare........


Jag hade liknande situation länge sen. För mig lita inte på honom.
 


Skulle absolut inte lita på honom. Tycker du inte att du är mer värd än att du accepterar det här då är det tråkigt för dig.
Ställ krav att hon sover någon annanstans. Dom kan träffas när du är med annars är det nåt sjukt. Det finns killar som kommer att respektera dig, vänta på den killen!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons