Forum Sex & relationer


mellanblödning/bruna flytningar

Jag har haft konstiga flytningar i säkert ett år nu, ibland är det bara lite brunt och ibland komemr det mer blod. Det kommer nästan alltid "en vecka in" på ppiller-kartan. Jag har varit på ungdomsmottagning, barnmorskemottagning, läkare och privat gyn... Ingen har något svar att ge mig!! De tycker alla att det itne borde vara så, men när de inte hittar något fel säger de att det intre är något farligt. Jag är ändå jätteorolig! Dels känner jga mig ofräsch, men mest är jag orolig för att bli steril eller liknande. Är det någon som har varit med om samma sak?? Jag har fått nya p-piller som jag inte har provat än, får väl se om de hjälper (har ätit ppiller i ca 5 år, tre olika sorter hittills) Jag sätter tyvärr inte så mycket tilltro till vården, då alla jag har gått till med detta problem har givit mig olika råd och behandlignar... Som sagt, någon med samma problem?

Hej pepparkvarn! Jag hade liknande problem i säkert ett helt år för några år sedan när jag tränade som värst. Trodde det skulle fixa sig själv men det gjorde det ju inte. Då var det p-pillren det berodde på, de var för svaga för mig, hade inte så mycket östrogen eller testosteron som jag behövde. De jag har haft sedan dess har inte givit mig några konstiga flytningar. Hoppas det löser sig för dig. //_lilla_my


Tack för ditt svar!! Vad äter du för piller nu? Jag har börjat med trinovum sedan ett par dagar tillbaka, och det är värre än nånsin! :( Men får ju ge det lite tid I guess.


Hejsan pepparkvarn, Jag är en utav dem som prövat mig igenom det mesta från p-piller, minipiller och p-stav men blev aldrig nöjd. Kändes som att jag jämt hade blödningar (en utav problemen). Kan ju vara värt för dig att röva vidare för att se om dessa fungerar bättre för dig. Idag har jag spiral (hormonfri) och tycker att det alternativet är det bästa. Dels för att jag slipper blödningarna som jag hade i veckor samt att jag inte får i mig en massa hormoner. Lycka till!


okej, tack! jag är inne på att skaffa hormonfri spiral också då även jag är trött på alla lustiga hormoner jag redan har hunnit trycka i mig... problemet är bara att de knorrar när jag ber om det, trots att jag ändå är 22 o har fast förhållande... men jag kämpar vidare! :) Tack för hjälpen!


Jag använder Neovletta =) //_lilla_my

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons