Forum Sex & relationer


konstig mens.

Hej ! jag är 20 år, och har gått på p-piller nu i en månad. jag har alltid haft mensvärk, men aldrig såhär. Ibumentin har alltid hjälpt, men inte nu. Nu har jag sådana kramper att jag i princip viker mig dubbelt. Ingenting hjälper, inte ibumentin, inte bada, inte lägga något varmt på magen. Absolut ingenting. Första dagen med mens var det jätte jätte mycket. jag fick gå upp på natten o byta binda 2 eller 3 gånger. Nu andra dagen blöder jag nästan ingenting alls, men jag har sådana mens smärtor. Ska inte p-piller göra så att smärtan inte blir så enorm? och varför blödde jag så himla mycket första dagen på mensen, och andra dagen knappt ingenting? någon som varit med om det?

Alla reagerar olika på hormoner som tillförs via piller. Kanske skall du ha en annan sort? Är det första gången du äter p-piller? Det låter onekligen som att det finns ett samband . Mvh M


Jag har ätit dessa p-piller när jag var yngre. och då har det aldrig varit några problem.


Hmm. Du är iofs ganska ung...kroppens hormoner stökar ju ett tag. Du kan reagera annorlunda på hormonerna efter ett uppehåll, det har jag själv erfarit. Fråga din gynekolog, vännen! För övrigt så tycker jag att mensen förändrar sig genom livet, med ålder och annat, och i mitt fall har smärtan eskalerat och blodmängden ökat, men fortfarande är det svajigt och ibland kommer det massor, ibland bara under en dag, ibland längre. Kvinnans kropp är väldigt varierande gällande hormonnivåer. Hoppas du finner en lösning. kram!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons