Forum Sex & relationer


kk med gift man..

... den enda killen som lyckas få mig känna mig otroligt fin, .. Har tjej, fast vi brukar ses. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra?.

Hur kan du känna dig fin om han har någon annan?


Svårt och förklara, du skulle väl antagligen ändå bara tycka det var sjukt.. Men i det stora hela antar jag atthan får mig att känna mig spec.


Sjukt och sjukt... finns alltid olika förklaringar till saker och ting. Men det var en mer allmänt ställd fråga.


Jo, okej.. Fast det är sjukt. Det tycker till o med jag. Men de knk ändå är bra, får en o fortsätta gå lxm.


Klart du kan känna dig fin, även om han nu har en annan! Det har väl inte med saken att göra, eller? Utgår från att du inte bara tänder på upptagna män och att du inte känner hans fru!? Tänk bara på att det är så lätt att bli kär när sexet är bra! Om du är singel, inte är den drivande i hans otrohet och inte känner hans hälft, så anser jag inte att du gör något fel! Ingen tvingar honom att vara otrogen! Och när han är det är det inte ditt ansvar. Var bara rädd om alla i det hela! Det inkluderar dig själv!


Jag anser alla har ett ansvar i en otrohetsaffär. Bara rent snusk att säga nåt annat. Ett giftemål ska man se på med respekt från alla håll.


Jo, det är ju bara han jag gillar och så. Men jag känner mig bra elak ibland. Funderar ibland om jag ska sätta stopp för det men då vet jag inte vart jag ska ta vägen, skulle vara helt vilse. Han säger att jag gör han glad, så kanske bara kanske, räddar jag deras förhållande. Jag vet inte, det väcker ju många tankar..


Jo, du har ju också rätt. Det är ju typ mitt fel också..


@hampus111: Anser inte att äktenskap är mer betydelsefullt än andra former av förhållanden! Inte i dagens samhälle, där det mesta är kommers och yta. Tyvärr. Låter kanske som en paradox när jag ändå skriver att jag förstår vad du menar, men att det fort


Drar mig ur denna diskussion, nu när jag vet hur ung TS är. Trodde det handlade om två vuxna, men nu är mitt råd till öööhm..?: avsluta och sök hjälp!


Om man söker njutning i varje ögonblick av livet är man ju hedonist - inget fel i det. Men jag tror själen behöver sitt också. Och inre lugn, en sorts samling kombinerad med vänlighet, ömsinthet är viktiga grejer. För mig är inte samhället i sig en anledning för mig att skifta inställning till saker och ting jag anser ha ett värde. Jag personligen kan nog ha en väl rigid inställning till äktenskapet (jag skulle aldrig ens förlova mig om jag inte visste med hela min själ att jag älskade henne) men det står jag för. Det är till sist ett förbund man ingår. Angående utomstående, så vidhåller jag att alla har ett ansvar. Jag för min del skulle aldrig inleda en sexuell relation med en gift kvinna. Helt enkelt för att hennes svek säger någonting om HENNE. Enbart njutning är för simpelt i min värld, kan man säga...


öööhm..?Jo, du har ju också rätt. Det är ju typ mitt fel också.. precis,,, det e både du o han som gör fel,, dessutom, hallå? e du bara 14 år? nej, hoppa av innan du sårar er alla 3 mer än du redan gjort,,,


Än sålänge har det inte sårats så mycket.


näää men fattar inte riktigt hur du tänker,,SERIÖST???

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons