Forum Sex & relationer


Gift och olyckligt kär i kollega

Jag och min kollega har flörtat väldigt harmlöst i några år. Men för fyra månader sedan började flörtarna bli mer fysiska, vi "råkade" röra vid varandra, vi såg till att alltid vara nära varandra. Närheten födde en åtrå och längtan efter mer närhet. Vi började kramas. Till en början vänskapligt. Men vi kände hur kramarna blev mer intima och vi följde våra känslor. Vi började även uttala våra känslor för varandra.
  Det som följde var en oemotståndlig kärlek och åtrå. Ofta är vi fysiska, men vi har inte sex.
  En viktig sak är att vi båda är gifta sedan många år tillbaka. Vi pratar dock båda två med våra partners om skilsmässa. Och det är viktigt för oss att skilja på vår relation och på den vi har hemma och varför vi diskuterar skilsmässa.
  Jag har blivit så djupt kär och jag känner att detta inte bara är en passionerad förälskelse.
  Jag har närmat mig ett fast beslut att skiljas pga av vårt helt ofungerade äktenskap därhemma. Jag har också noterat att min kollega börjat flörta med någon annan. Deras flörtar är identiska med dem vi hade i början av vårt flörtande. Och för att göra mitt liv ännu mer komplicerat har min fru blivit gravid.
  Sedan jag delade detta med min kollega och kärlek vän har hon varit helt frånvarande. Inte kommit till jobb och jag har bara fått ett kort sms om något gällande jobb. Det har nu gått två dagar. Det kan låta som väldigt kort tid men i vår kärlekssaga är två dagar väldigt väldigt lång tid.
  Jag antar att jag skrämt iväg henne. Jag berättade också att efter att jag hade varit med mig fru, kände jag en stor skuld och min första känsla av otrohet... mot min kollega, inte gentemot min fru.
  Jag tänker mycket på hennes flörtar med vår andra kollega och jag tänker mycket på hennes ord om att hon är mig och att jag har henne. Jag känner att hon verkligen tycker om mig.
  Jag är totalt hjärtekrossad som en tonåring och vet inte hur jag ska tolka mina känslor.
  Min fru märker på mig att jag är deppig, men jag kan inte direkt säga att jag är olyckligt kär i min kollega, som min fru dessutom tackat för att hon gör mig så glad.
Jag har väl egentligen inte någon fråga gällande det här förutom att jag undrar hur allt detta ser ut utifrån...
Tacksam för tankar och kommentarer.

Det låter som att du är 12 år gammal. Hur mycket man än smyger med otrohet så brukar det som regel sluta med att man förlorar båda förhållanderna förr eller senare.
Hon har redan gjort slut slut genom att hålla sig undan och öppet visat att hon flirtar med en annan. Vem vill dra igång ett förhållande med en man som väntar barn med gifta frun.
 
Välkommen till dumpen och känn dig dumpad.


Tråkig situation. Detta visar bara att åtrå, sex och kärlek är så starka krafter att det spelar ingen roll hur gammal man är. Det griper tag i en och det är svårt att värja dig. Och kan få en att begå märkliga handlingar.
De som  garvar och tycker det är patetiskt är förmodligen människor som är väldigt "rädda"
/DrLove
 Du skriver att du har ett helt ofungerande äktenskap och diskuterar skilsmässa. Sedan är frun plötsligt gravid mitt i det icke fungerande äktenskapet. Hur går den ekvationen ihop? Vilken kvinna vill vara med en man som säger sig ha så starka känslor för henne men samtidigt fortsätter att ha sex med frun och gör henne gravid? Nu har du skyldighet att ge det kommande barnet din uppmärksamhet och tid, kärleken till barnet ska vara viktigast, resten får du glömma!


Hej!
Byt jobb. Det är det enda rätta.


Ta hand om din fru och dina barn! Stackars din fru, dessutom den du är olyckligt kär i vem är det att vara kär i hon går från famn till famn inget att satsa på! Vem tror du att du är som kan göra så här mot din fru? All lycka med er graviditet och hoppas det löser sig har en sak till att tillägga för din frus skull KARMA


Sök psykhjälp först smussla med arbetskollega samtidigt göra frun Gravid måste vara något fel

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons