Forum Sex & relationer


Förhud

Hej, jag är en man av 34 som har en riktiga stora penis när den är styv men den ä mycket mindre i normalt situation. En bra kombination, men nu fick jag senaste väldigt mycket problem med förhud. Den klara inte av min styva situation längre och jag har lite spricka på alla sidorna av min förhud efter sex. Inte ens med mycket sex... Då hade jag inge sex för månader, så att den skulle återställer sig. Men processen börja om nu hela tiden. Väldigt mycket ont och framförallt inte roligt längre att har sex. Finns det någon medicin eller något!? Tack för hjälpen!

Hej! Jag vet att det finns möjlighet att beställa tid hos urolog eller vårdcentralen och låta dem göra en s.k. omskärelse, man tar visst bort en del av förhuden vilket gör att ollonet sedan alltid kommer att vara mera bart. En del gör det av religiösa skäl och en sambo jag hade för 20 år sedan var född med kort förhud och bart ollon, så det gör inget att ollonet sedan alltid är mera bart. Möjligen blir ollonet med tiden lite mera okänsligt för beröring men det ökar ju din uthållighet i samlivet.


Hej igen! Hittade ett blogginlägg om omskuren förhud. Titta under ämnet Hud och hår, av medlemmen Laptop.


Hej! Om du inte redan gjort det, prova gärna att ställa din fråga via vår kostnadsfria tjänst Fråga Doktorn: http://www.netdoktor.se/?_PageId=4&Tab=Questions Kanske kan någon av Netdoktors experter hjälpa dig? Med vänliga hälsningar, Björn Norestig Redaktionen Netdoktor

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons