Forum Sex & relationer


Facebook!

Hur kommer det sig att mitt ex lägger ut sitt privatliv med den nya killen på facebook?"myser" "gosar" osv.. JAG kollar INTE vad hon skriver men mina vänner ser/kollar.Vi fattar inte grejen med det? Vad fattas en sån person som är tvungen att lägga ut sådant till allmän beskådan?Fylla ett tomrum? Bekräftelse? Omoget, visst är det? Jag kan nästan förstå att 14åringar gör det men inte en 27åring.

Mja, men det kanske du ska fråga henne..? Jag skulle vilja fråga dig vad som fattas dig när du reagerar så starkt över vad hon gör eller ej? Inget illa menat. :-)


Mja, men det kanske du ska fråga henne..? Jag skulle vilja fråga dig vad som fattas dig när du reagerar så starkt över vad hon gör eller ej? Inget illa menat. :-)


Tycker inte det är konstigt alls. Kanske har hon nyss upptäckt facebook? Men skriver i sin profil vad man gör, hur man mårs osv. Å med tanke på att hon kanske är nykär så är det det hon fokuserar på? Tror du får släppa taget. Kanske kan det vara ett sätt för henne att kolla din reaktion å få veta om du glömt henne?


Sant! Billigt och dela ut reklam specielt en Love map på facebook, in your face (?) Ska hon inte regga sig på bilddagboken där hon hör hemma =) *Bry inte om*


Jo jag blir ju svartis:-)...därför reagerar jag....och hon har haft facebook ett par år.... Konstigt att hon hör av sig till mig o vill snacka när det är såååå himlastormande med den nya?jag sa nej.


du får väl då ringa och dra några fake tårar innan det rinner ur sanden.....


Jaa du maria.....har tänkt så med.....samtidigt som jag bara, nä fy tusan!hon drog ifrån mig....upp till henne att visa om hon verkligen vill tillbaka,eller "bara" snacka. Jag kanske tänker helt fel....stoltheten....


Ta bort henne som vän på facebook. Gör dig själv en tjänst. Det du inte vet har du inte ont av. Om ni vill vara vänner kan i maila varandra i stället. jag skulle aldrig klara att se vad mitt ex gör, vem han eventuellt träffar osv.


Jag har inte henne som "vän" mina polare har det och det kommer tyvärr ut till mig,Har sagt till "alla" att jag inget vill veta f ö. Ex har blivit dumpad av den nya och skriver nu att hon gråter,har svårt att sova osv...(lite lättare att ta för mig...haha)men fortfararande tycker jag det är superlustigt att hon väljer att lägga ut sånt på facebook. Hon hörde av sig för en månad sen men jag dissade.För 4dar sen hörde jag av mig till henne och frågade om hon ville med på en "hundgrej".Hon sa att det hade varit jättekul men hon kunde inte för hon jobbade. Ex ringde till en gemensam bekant till ex och mig igår.Hon hade pratat mycket om våra hundar(som hon självmant lämnade) hon hade även snackat lite om mig och frågat om min "nya", även nämnt "fel" hon tyckte att jag gjorde när vi var ihop.Hon kunde även tänka sig att träna hund ihop med mig. Fattar inte vad hon gör?Hade hon gått vidare så skulle hon inte "gräva" i det gamla?Kanske vill hon lätta sitt samvete och "bara" va vän? Nu går det bra att fråga om hundarna och mig.....NU när hon är ensam igen.....Gräset är inte grönare.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons