Forum Sex & relationer


Blir inte blöt

Hej, Varför blir jag inte blöt vid sex!!!???? Jag är 25 år varit sexuellt aktiv i 10 år, jag älskar min partner och jag vill ha sex jämnt, men blir för sjutton inte blöt. jag har inge problem att nå orgasm, snarare tvärtom. men ända sättet för oss är glidmidel och spott. Glidmedel funkar, men gud så kladdigt det blir varje gång, och jag vill ju kunna bli blöt av mig själv och inte behöva använda kladdet. ÄR det någon som har samma problem och har provat något annat som har funkat? tacksam för all hjälp att nå naturlig blöthet.

Kladd som kladd, om det kommer innifrån slidan eller är från tub så är allt som är kladdigt bra, sexigt och helt gudomligt skönt. (Tänk inte på tvätten) Att det är kladdigt får man ju räkna med. Själv har jag ett lakan med frotté på ovansidan och plast/gummiliknande på undersidan samt ett flertal handukar under sätet. Annars blir hela sängen nersölad och våt. Om du vill träna lite på att få sprutorgasm vilket smörjer en del, kan du krysta lite med slidan och sära väldigt mycket på benen, då kan det bli riktigt vått som sagt -) Lycka till!


Hej! Kanske det är så att efter ett antal år det blir mera som slentrian i sexlivet. Kanske ni behöver lite hjälp att hitta tillbaka till känslan för varandra, den djupa varma, den som tänder en utan att man ens behöver vidröra underlivet. Det finns som sagt glidmedel men det finns inget som slår en djup attraktion. Det finns terapeuter som jobbar med detta men har ingen erfarenhet av det själv.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons