Forum Sex & relationer


Forumtråd: Återsett f d älskare - vore tacksam för input

För 20 år sedan hade jag en relation med en man som det av flera anledningar inte blev något av med. Vi hade för olika livsstil, befann oss i olika faser i livet m m. Jag var verkligen kär i honom, och vårt sexliv var fantastiskt. Faktum är att det aldrig varit så bra med någon annan sedan dess.

Nyligen bestämde jag mig (medelålderskris?) för att kontakta honom igen på vinst och förlust. Det är ju lätt numera tack vare sociala medier.

Han svarade att han tänkt mycket på mig på sistone och att jag gärna kunde höra av mig om jag kom till hans hemstad någon gång.

Sagt och gjort. Nyligen hade jag vägarna förbi i jobbet och kontaktade honom i förväg. Han svarade och föreslog att vi skulle ses i hotellbaren för en drink. Han berättade då också att han var skild sedan ett par år tillbaka och just då "mellan relationer".

Vi sågs, tog en drink, pratade lite om ditt och datt (inte så lätt när man inte setts eller haft annat än sporadisk kontakt på 20 år), och plötsligt befann jag mig på mitt hotellrum med honom (jag minns uppriktigt sagt inte hur vi hamnade där). Han klädde av mig (behöll själv alla kläder på), förförde mig, gav mig världens orgasm och flydde i samma sekund. Jag förstod inte vad som hände då jag fortfarande kände mig halvt borta. Det var som om allt hänt i en dröm.

Nästa dag fick jag ett email från honom där han skrev att det var uppenbart att jag saknade sex, och uppmanade mig att hitta någon att få utlopp för mina lustar med.

Nu undrar jag: vad kan få en man att vilja återse en f d älskarinna efter 20 år, förföra henne efter en drink (utan att själv klä av sig), och sedan lämna henne bokstavligt talat i samma ögonblick som hon får orgasm, för att sedan skriva till henne dagen efter att hon behöver sex och någon att utöva det med?!

Jag inser att det förmodligen var ett misstag att kontakta honom efter alla dessa år, utan att ha en aning om hur han utvecklats. Vi har haft sporadisk mejlkontakt men inte mer. Han ville träffa mig och jag tyckte att det kan i alla fall inte skada, t o m vara trevligt. Jag kunde aldrig drömma om att vi skulle hamna i säng, även om vi inte låg med varandra utan han smekte mig till orgasm fullt påklädd.

Men bortsett från alla praktiska överväganden om vad jag borde eller inte borde ha gjort vore det intressant att få höra andras uppfattning om vad som kan ha drivit honom att förföra mig och sedan dra, för att höra av sig dagen efter och inte föreslå att vi ses igen, utan i stället uppmana mig att hitta en älskare...?

Detta var ett halvår sedan, och vi har inte haft någon kontakt sedan dess. Ska jag tolka hans beteende och efterföljande mail som att jag på något sätt gjorde honom besviken...? Det är klart att jag inte är densamma som för 20 år sedan då jag precis lämnat tonåren bakom mig. Men det kan han inte heller ha förväntat sig då han själv numera är 40+...

Hej. Hur har det gått?
Har allt löst sig till det bästa?
Hör gärna av dig till mig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons