Forum Sex & relationer


äktenskapet

Har varit gift i 20år och har numera ett kompisförhållande till min man. Jag saknar kärleken i vårt äktenskap men vågar inte skilja mig då jag inte vill göra min man ledsen. Är det ngn som delar min situation?

DIN PARTNER SKA JU VARA DIN VÄN. DIN BÄSTA ELLER NÄRMASTE VÄN FAKTIST. NI KANSKE HAR VÄXT IHOP, SOM TYP SYSKON HAR. TYVÄRR E INTE D MOTSATTA SÅ MYCKET BÄTTRE, TRO MEJ. NYHETENS BEHAG FÖRSVINNER O MYSTERIN VAR BARA ETT OVETANDE


Hamnade där ja me....men ja tog steget och skilde mig. Vi har 2 ban ihop men vet att de mår mycket bättre me oss på var sitt håll och att vi mår bra vi me. Trivs utmärkt idag me mitt val och de är skönt. vet att ja gjorde rätt... så mitt råd är att ta steget om de känns rätt för den enda som blir sviken och besviken är du själv om du stannar i förhållande som inte funkar.


Utan att ha någon insikt i din situation - sökare - annat än vad du berättar i ditt inlägg ovan, så tycker jag det låter som om det är dags för skiljsmässa. Visst magin och den pirriga känslan i magen mattas av med tiden men om det känns som om ni bara är två kompisar som bor ihop "för barnens skull" eller för "att det är så det alltid varit" så är det dags att ta steget. Allt annat tycker jag verkar som självbedrägeri och bekvämlighet. Vem vet, din man kanske går runt och känner exakt likadant. Ni lever livet tillsammans - visst - men som två bleka skuggor av vad ni båda kan / kunde bli på varsit håll. Han kanske har exakt samma osäkerheter och frågeställningar inom sig som du har. Någon måste ta första steget. Gå från åskådare till deltagare i ditt liv. Sikta framåt!


Jag delar din situaation!!! jag känner att det blir ännu mera problem att försöka finna någon annan............men längtar efter kärlek liksom du.....inte lätt att bo ihop med ett så kallat syskon!!!! och tänk hur det blir när man blir ännu äldre.........ensam eller med vårt "syskon"???!! jag är väldigt ambivalent och VET hur det bör kännas.........// simone

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons