Forum Neurologi


Forumtråd: Ostadighetsyrsel och andra konstiga symtom sedan 10 år

Hej! Är en man på ca 30 år som har lidit av yrsel i många år. Det började för ungefär 10 år sedan med ett virus, hade sedan ostadighetsyrsel i perioder under några år för att sedan bli konstant 2015, det som kom i samband med detta var även tinnitus på ett öra. Under åren har jag även fått mer eller mindre kronisk värk i nacke och axlar och även ländrygg och en höft. Det blir bättre när det är varmt ute dock. Har även andra konstiga symptom som kommer och går, en mage som kollapsar i långa perioder, problem med blåsan i perioder, och min energi försvinner fort, måste vila mycket under dagarna. Jag har genomgått i stort sett varenda undersökning sjukhusen har att erbjuda. Tänkte kolla om det finns någon här inne som har en liknande situation, och isåfall hur ni hanterar den, och framförallt yrseln, som är som att gå på en båt i sjögång så fort jag är uppe och går eller rör på mig allmänt. Känns som att det kommer vara så här för resten av mitt liv och det kan bli tufft att orka.

Hej!
Hur har det gått för dig??
Jag är i liknande situation just nu.
Haft ostadighetsyrsel i ca 6 v. Har även andra symptom som domningar och känselbortfall men yrseln är konstat.
Har du fått reda på vad som orsakat din yrsel?


Hej! Sent svar men hoppas du ser detta. Jag har tyvärr inte blivit klokare. Har samma problematik än. Vården vet ej vad som är problemet. Jag själv tror tyvärr det lutar åt me/cfs hållet men är ej säker. Jag vet snart inte vad jag ska göra längre. Orkar ej gå såhär mer nu. Har du fortfarande samma problem? Vad säger vården i ditt fall?


Hej!
Ja jag har fortfarande samma problem. Yrseln är lika hela tiden känner mig ostadig så fort jag går. Mina domningar har nästanförsvunnit men har nu mer värk ist.
Det enda neurologen sagt är att han tror att det är stress som är orsaken, det tror inte jag.
Neurologen har nu skickat mig vidare till reumatologen.
Har din yrsel varit konstant hela tiden?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons