Forum Neurologi


Ostadighet och bränningar/ilningar i kroppen

Jag har haft problem med att marken "gungar" då jag går, samt att känseln blir annorlunda på olika delar i kroppen. Nu på senare tid har det börjat bränna / ilande känsla i höger fot och höger ben, kan även ila till i huvudet. Senaste 1-2 veckorna har jag märkt att min kroppstemp som alltid är 37.2 (varit så senaste 10 åren iallafall.) är nu 36.6 Jag är utredd relativt ordentligt, mycket blodprov tagna, alla de vanliga borrelia b12 osv osv. Utredd med belastnings EKG osv, så inga fel på hjärtat. Varit till öron näsa hals spec. inga fel där. varit till en läkare på medicin avd på sjukhuset, de hittar inget heller. Gjorde en MR2007. Inga onormala fynd. (hade liknanade då i flera månader å sen försvann det) Jag är nu 24 år. Man. Har något tips?

Hej! Läste nyss vad du skrev, och vill berätta att jag haft exakt samma symptom som dig för några år sedan, kan ibland känna samma nu, men tack o lov kortare perioder. Jag var genom alla undersökningar som tänkas kunde, dom hittade inga fel, diagnosen blev till slut stress o utbrändhet, jag hade mycket svårt att fatta o axeptera detta, men till slut insåg jag det själv. Det tog sin lilla tid att återhämta sig. Jag önskar dig lycka till :)


Låter som borrelia. Blodprover är ej tillförlitliga (vilket ej står i provsvaret och många tror blint på resultatet utan att veta att det inte är tillförlitligt), så diagnos ska ställas baserat på proverna OCH klinisk bild. Borreliaföreningen har mycket info på sin hemsida. Släpp det inte, obehandlad borrelia kan förstöra ditt liv.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons