Forum Graviditet


Vad är ni sugna på?

Så nu växer vi och frodas, men varför har jag inget begär efter ngt? Ja, saltgurka, lakrits.. Inget... Fler som är som jag? Kram på er alla!!!

jag är sugen på allt dessvärre. Gärna onyttiga saker semlor och pizza är två av mina favoriter ...ehum...ja...frågan är ju hur man ska få tillbaka lite karaktär och äta sunt igen ....jaaa..


Hej på er. Nä jag har inte heller några speciella sug, alltså jag har olika varje dag oftast typ glass, choklad och saltlakris....Jag mår fortfarande illa(alltså inte så jag ligger och spyr hela dagarna utan mer som en konstant bakfylla) så tuggummi klarar jag mig inte utan.. Hur är det med er, mår ni illa? Vilken vecka är ni i? Jag är i vecka 23 med Bf 25 Juni. Kram på er allihop mvh lilla My.


e inte heller sugen på ngt speciellt men visst e det lättare att få i sig en vit macka m nutella än en grov m grönsaker etc...har dock än så länge inte gått upp så mkt, ca 6-7 kg! känns konstigt att vi nu e så nära... Kram


Illamåendet har jag blivit av med men har istället konstant halsbränna... Kan inte äta så mkt som jag vill, böja mig framåt... Det är bara totalstopp i halsen... Äcklift.. Är i v 26+... Så mindre än 14v kvar .ojojoj

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons