Forum Graviditet


Gravid?!

Hej! Min senaste mens var den 10:e oktober, sedan uteblev den till 3:e januari. Har tagit två gravtest under denna tid, och båda var negativa. Mensen som kom i januari var riklig och som vanligt. Jag har inte mått illa eller haft ömmande bröst. Tror ni att jag fortfarande kan vara gravid? HJÄLP!

jag tror inte du är gravid


Hej! Jag hoppas att du nu har slutat att oroa dig. Det krävs inte mycket oro för att mensen ska börja strula. Vi styr väldigt mycket med hjärnan! Ömmande bröst verkar vara ett tecken att lita på (om man inte har bytt p-piller eller annat skydd), så är brösten som vanligt och du har fått mens - slappna av. Sköt om dig!


Jag tror inte du är gravid heller


hej ja e en 26 åri tjej so e lite orolig att ja kunnat möjligen bli gravid. den kille ja ahde sex me då fick sin utlösning på mitt underliv o sa då att sperman hamnade på de inre blygdläpparna, ja låg på sidan o ände dock de hamna på de yttre men han såg de hamna på de inre hur stor risk ska de finnas ellr finns att de skulle ha kunnat rinna ner mot mynningen om man ligger på sidan. o han sprang o hämta papper o torka . ja fgick min mens ett par dagar efter o känner ändå nu symtomerna för en ny mens period men e rädd att ja blitt för ja har gått upp i vikt. tacksam för savr mvh moon


forts på mitt förra inlägg. ja har inte kännt nårra illamåenden elr att brösten har förändrats men e ändå orolig att de kan va så trots man ej känner några dirketa förändringar


Hejsan jag förstår att du är orolig men risken är väldigt liten att du skulle vara gravid eftersom du haft mens i januari den 3 anledningen till att mensen har blivit sen eller utebliven kan bero på oro ångest och stress. det du kan göra om du fortfarande är orolig är att gå till en gynekolog som gör en undersökning.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons