Forum Artros


Tv - program , vad brukar ni se på ?

Har ni några speciella program ni regelbundet ser ,eller serier kanske ? Själv följer jag troget barnmorskorna på tvåan,den är så bra . Så ser jag anna pihl och brottet ,danska kriminalserier . Gillar sådana . Följer även med i lost , och missar sällan så ska det låta .

Jag ser för mycket dåliga TV-program, speciellt på kvällarna, mest för att jag inte har ork till så mycket annat. Men "Mannen som talar med hundar" TV4+ brukar jag se reprisen av på söndagar. Annars gillar jag debattprogram. Ser också bla Grannfejden, Spårlöst, Rent Hus, Så ska det låta, Körslaget. Har massor av filmkanaler men ser inte så mycket på dessa.


Kollar på knasbollen House, dokumentärer och Mannen med hundarna. Nyheter är ett måste.


Ja! Jag glömde House - hur kunde jag göra det ?? Jag är ju lite föräslakd i den dåren !


Jag brukar se grannfejden,efterlyst,postkodmiljonären ser ibland på andra avenyn. Jag jobbar många kvällar,så det kan bli svårt o följa några serier.


Brottet...sjukhuset Uppsala. Och givetvis nyheterna. Men håll i er....Andra avenyn tittar jag på. Är ju egentligen inte klokt. Är det 88 avsnitt de är uppe i nu?. Sedan har jag även tittat på Rent hus. Så jag kan sitta och förfasa mig riktigt över hur skitigt folk kan ha det *L*. Sedan är det körsången på lördagen.


Ja... på lördagskvällarna fastnar jag gärna framför kanal 9, men Dalgliesh, Dalziel & Pascoe, samt Frost. Torra engelska deckare, gillar jag. House tittar jag också på ibland och Lost har varit ett stadigt onsdagsnöje och likaså Andarnas makt.


Jag är dålig på att följa serier, men Torn på onsdagar har jag sett två av tre avsnitt, Sjukhuset i trean är intressant, Grannfejden ser jag ibland, jag har svårt att komma ihåg att titta om jag tänkt mig att följa en serie, det är hopplöst...


Jo jag glömde ju Körslaget ser vi på, det är ju kul att vår kommun är med, en hel del av körmedlemmarna vet man ju väl vilka dom är, jag t.o.m. röstar!!


Jag klarar inte av House. Jag blir så irriterad när jag ser honom. Det är något som sätter igång mina taggar när jag ser honom


Mina favoriter är dramaserier:dr House Cityakuten Greys Anatomy .Derperate Housewives.Missar inte min egen arbetsplats Sjukhuset.Engelska deckare är oftast bra.Ser ochså et par filmer i veckan är med i filmklubb.


Men när man sett House ett antal gånger, så tycker man nästan synd om honom... ungefär som men Frost, hehe Men jag förstår precis -)


På spåret missade jag nästan aldrig när den gick. Nu började jag se "rent hus" och det är ju med dubbla känslor. Man undrar hur det går för dem efteråt när folk känner igen dem och vet hur skitigt de hade det.. Alla hundprogram förstår, Efterlyst, postkodmillionären, nyheterna, morgonTV - zappar mellan 1-an och 4-an så man slipper reklamen.. Engelska filmer. Miss Marple t.ex.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons