Forum Artros


Trevlig midsommar

Jag önskar er alla en skön, avkoppplande och trevlig midsommarhelg! Ladda batterier, vila leder och umgås med dem ni gillar bäst! :-)

Skön midsommar önskar även jag till alla härpå cybervärlden artros sajten.


Detsamma säger jag, ska bara vara ledig och njuta, särbon jobbar och yngsta ungen har just fått körkort så jag blir nog utan bil, men det gör inget, Katt´n och jag ska umgås å gosa.


Jag önskar alla en skön midsommar!


Tack! Midsommarafton får vi besök av dottern, med familj, så det blir nog lite stökigt men roligt. Sill och potatis på balkongen, långkalsonger får det väl bli. Glad och trevlig midsommar till er alla!


Boden vinkar och önskar också Glad midsommar ! Här ska grillas med ett par vänner , hos dem . Ska bli trevligt omän tröttande . Hoppas ni alla får det bra vadän ni gör och varän ni är .


Sällar mig till midsommarkören: Ha en härlig midsommar - alla vänner i syberrymden! Hoppas vädret blir "grillbart" annars är vi inomhus. Har laddat med god mat och hemgjord jordgubbstårta. Familjärt och lugnt. Kanske vi åker till hembygdsgården och är med när de reser midsommarstången. Vi får se...


En underbar midsommar till er alla oavsätt vädret... här på västkusten är det rejält mulet men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder... Skulle plocka lite blommor imorse men har inte sätt att dem är över blommade!!! Drömmer nog söta drömmar ändå.


Glad Midsommar ! Glöm inte sju sorters kakor under kudden inatt, som en programledare i Radion uppmanade oss.....


Hoppas att ni alla har haft en underbar midsommarafton med god mat och trevligt sällskap. God fortsättnig på sommaren!


Önskan tillbaka är det samma till dig frodemor

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons