Forum Artros


Strejken

Strejken skall utökas på måndag. Läste idag i dagstidningen att för Skaraborg kommer det att innebära att de inte kan hålla ens vårdgarantierna framöver. Vad tycker du om strejken? Rätt eller fel? och hur påverkar den just dig? Mig har det påverkat att så här långt att jag inte fått mitt magnetröntgen svar. Skulle den fortsätta innebär det att om jag skall operera höften kan det inte bli på det sjukhus jag gjorde det på förra gången och som jag skulle vilja göra även den här på. Operationer där läggs ner vid årskiftet.

Jag skulle på mammografi idag men det är inställt. Vet inte om det här påverkar min remiss till neurologen i Gävle men det kan ju tänkas att det blir försjkutet.


Försöker sätta mig in i om jag inte fått min höftledsop när den var bestämd... Det hade varit väldigt frustrerande! Ibland har man flyt och ibland oflyt i livet. Men jag försöker leva efter det gamla svenska talesättet: "Det är viktigare hur man tar det än hur man har det" - svårt - men vad har man för val? Sen är man ju kluven när det gäller sjuksyrrorna och deras strejk. Fattar inte att LO och flera partier inte kan stödja strejken, så den tar slut nån gång! Vi är ju flest kvinnor här och har väl egen erfarenhet av lönediskriminering av oss som inte är värdigt vårt land. Det som också retar mig är att Norge har skyhöga syrralöner men inte utbildar tillräckligt med syrror utan lockar dit våra som vi skulle behöva här hemma! De säger att våra har bättre utbildning än Norges egna....


Jag ska på röntgen + läkarbesök på tisdag för att förmodligen bli ställd på kö till operation av min höft. Här är det strejk på operationsavdelningen så när min operation kan bli av vet jag iget om. Jag skulle gärna låna ut min kropp (ett dygn skulle nog räcka) till beslutsfattare på båda sidor, kanske allt skulle gå fortare då. Här i Värmland tog man för en tid sedan beslutet att inte satsa mer pengar på att korta ner köerna.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons