Forum Artros


Oj Oj Oj

Nu är det dåligt med inlägg. Är det värmen som gör oss så slöa. Men visst är det skönt med sommar. Hjälper även på våra slitna leder. Eller hur blir ni av värmen?

Jag mår mkt bättre i värme, jag mår bäst när det är stabilt väder.


Jag njuter av värme, men det har varit till o från runt 30 grader här ett tag. Torrt som attan och det har nu brunnit i skogarna här en vecka, brandlukten kändes ända hit till Iggesund. Motvilligt erkänner jag att det behövs bött från ovan....


Nää hu ! Mår inte alls bra av värmen . Blir trött och lättirritabel . Nej jag är en höst människa !


Mår bra av värme - men samtidigt svullnar fötterna lättare när jag belastar dem. Lite ovant är det ju med sån värme - man behöver ju knappt ha nåra kläder på kroppen - utom solskyddsmedel förstås. Och en kall dusch då och då är ju fint. Och så får man ju se till att man dricker mer än vanligt.


Mår bättre i lederna, mindre stel. Tycker sommarens intåg är fantastikt härligt! Lite slitigt med att behöva vattna. Regn vore rätt så bra särskilt med tanke på bränderna som härjar i skogarna.


Musklerna mår bättre av värme , men lederna märker ingen skillnad. Humöret är detsamma, oavsett vädret. Ibland får jag nästan samvetskval av att jag mår fint trots att jag inte arbetar. Men imorgon ska det regna här, Tack och >Lov ! "Droppen Dripp och Droppen Drapp, satt på samma isetapp, nedanför vår förstugtrapp, Droppen Dripp och Droppen >Drapp...." Minns ni den gamla barnsången ? Min syster och jag sjöng den ofta tvåstämmigt.


Art Rosa - Var det Alice Babs och Titti som sjöng den lite lustigt - nästan som kanon? Svårt att härma dem. Men den var härlig och roligt! Ja nu har vi haft så intensiv värme så det skulle kännas riktigt bra med en rotblötedag! Typiskt förresten att du ska gå och ha dåligt samvete om du mår bra när du är sjukskriven! Kolla i min dagbok sen så ska jag berätta vad min sjukgymnast sa idag, så kanske du mår bättre sen!


Själv blir jag bättre när det är varmt, mindre stelhet och värk. Men hård vind gillar jag inte för då blir min tinnitus mycket värre och jag hör knappt vad jag själv tänker.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons