Forum Artros


Hur upplever man tiden efter en slinkledsoperation ???

Hej! Jag heter Göran och är 68 år och ska genomgå en "Slinkledsoperation vänster höft den 15 maj" vad har jag att förvänta mig tiden efter ?
Någon som gjort och kan redogöra upplevelsen. Det är min åttonde höftledsoperation inom 1,5 år. Nu blir det ingen led alls i höften ! där av frågan. Tacksam  för svar.

Hej Göran, troligen har du redan gjort din operation och jag hoppas att allt har gått bra. Jag har gjort åtskilliga operationer på min ena höft och bland andra haft slinkled två ggr. Det som händer när de tar bort protesen är att man blir som en gelepudding, dallrande och det är mycket svårt att hållas sig stabil. Ena gången var jag utan 6 mån och det var enligt min mening för länge. Muskler vrider sig fel och det kvarstår sedan när en ny protes finns på plats. Resultat min fot viker sig utåt, jag kan inte längre klippa tånaglar på den foten för den sticker iväg. Nu för tiden går jag igen men benet är 3 cm kortare och det innebär uppbygd sko. Jag började operera min höft när jag var fyrtio år och på den vägen är det nu har jag klarat mig i tio år. Ta i trä.
Ett elände. Ingen uppmuntrande info men det är faktiskt inte ett kul liv, efter att ha joggat, cyklat och annat går jag men dåligt.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons