Forum Artros


Hej Alla!

Vad tyst det är här. Vad har ni gjort i helgen? Själv har jag jobbat men det har gått rätt bra.

Har blivit ägare av en gammal av ålder och kärlek sliten vacker gungstol!


Svamputflykten i lördags blev mycket trevlig. Vi var fyra "kärringar". Det småregnade hela tiden men vad gjorde det. Vi fann kantareller, trattisar, fårtickor, blodriskor, karljohan, taggsvamp, champinjoner, vinkremlor och mycket annat som var oätligt. Hemskt med kvinnan som dog av svampförgiftning. Har inte läst så mycket om det, men om hon misstänkte svampförgiftning och ändå blev hemskickad från sjukhuset så var det mycket dåligt. Här finns inte (???) lömsk flugsvamp men däremot gott om vit. Den är lika giftig. En svamp tar död på en hel familj. Så: Ät aldrig svamp som du inte är säker på till 100% Söndagen gick åt till återhämtning.


Har ONT efter att snubblat inne på ok när jag skulle hämta paket . Är så blåslagen att det inte är klokt , knappt kunnat gå eller ha byxor på mig mot huden . Putsat fönster och städat upp lite i nya lägenheten - fullt upp m andra ord !


hej själv du! kul att höras! jo, kan hålla med här har varit lite tyst och tomt ett tag!det är bara hon p. som håller låda -)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons