Forum Artros


Forumtråd: Era namn?

Hur har ni tänkt när ni hittat på era namn? Mari56, ja, jag heter ju Mari och är född -56. Väldigt fantasifullt eller...? :D

Jag sökte mitt profilnamn bland blommor. Men idag skulle jag gärna vilja byta till tussilago. Men det är vår känslorna som ställer till det *L*


Hur jag tänkte? Jaa... jag är svensk , och jag samlar på änglar i alla de former .. så mitt namn swedeangel var som självskrivet .


Vår hund heter Bonnie. Jag har samma namn på andra ställen också och Bonnie brukar inte vara ledigt men Bonnelina brukar gå bra. Vår första hund hette Emmie, vi lärde henne att när vi ropade Emmelina så kom hon in som ett skott och fick något gott från kylskåpet. Vi har fortsatt att lägga till lina till namnet som extra bra inkallningsord. Hannelina och Nellelina har också funnits.


Jag heter Lie, men det kunde man inte heta när jag reggade på mig Övervikt och då klämde jag till med Lunali, efter som jag gillar månen... Sedan var jag tvungen att registrera om mig och då kunde jag vist inte heta samma sak... och då vände jag bara på det: Liluna blev det då... Jätte fantasifullt, va?! Hehe


Jag som trodde det var för att du var bondmora eller liknande. När min dotter var liten kallade vi henne Emmelina eller Emmelisa.


Jag valde namn från antiken men alla var upptagna, då tog jag ett namn ur en roman om Egypten.


Min vackra Saluki (hund)heter Roxana, Tyckte det var ett bra val.


Hej, jag tog mitt imm, efter mina initialer... Det måste ju vara något man kommer ihåg....


Samma här. Mina initialer. Men på mitt tidigare jobb undertecknade jag ju mig med initialerna. Då började mina arbetskamrater och de ungdomar jag jobbade med att kalla mig för IMO - eftersom det var så kort. Mitt förnamn är Ing-Marie och det är ju längre.


Ja. Eftersom jag blivit ett par tillfällen trakasserad på en ReumatikerHemsida, så har jag dragit öronen åt mig. Lämnar hädanefter inte ut mitt privatliv hur som helstoch till vilka som helst nu. Eftersom jag var helt ny här blev det då så här. Därför skrev jag :ArtRosa, d.v.s. jag har ju Artros, och Rosa låter lite kvinnligt, så det valde jag. Ni verkar vara mycket snällare än de, som nätmobbade mig och andra . Flera andra råkade ut för samma sak, och lämnade den Hemsidan. Troligen en dåligt orienterad Webmaster just där. Hoppas vi slipper sådant.


art"rosa var ett häftigt namn. Bra utvalt. Jag har varit med ganska länge nu här och jag har inte märkt någon gång något påhopp varken mot mig eller någon annan medlem. Så det håller vi tummarna för och att du kan känna dig trygg här och trivas


Ojdå, det låter inge skoj att blivit utsatt för. Men vad jag lärt mej under åren vid datorn, är att det är så lätt att bli missuppfattad. Det finns ju inga tonfall eller minspel som syns när man "pratar" här. Det är som bäddat för missförstånd. Vi har ju alla olika syn på saker och ting och vi har olika humor.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons