Forum Smärta


Forumtråd: Smärta i testikeln/rygg/ljumske.

Hej, lider sedan 4 veckor av sån konstant molande värk i bitestikel/rygg. Och så kommer det i intervaller en kraftig smärta på det.
Jag har svårt att gå då det ömmar och vaknar på nätterna pga av smärta.
Första gången sökte jag akut och utan ultraljud gjordes bedömningen att det var bitestikel inflammation. Så samma dag startade jag en antibiotikakur. Tre dagar senare ökade ”intervallerna” av smärta så jag uppmanades att söka akut igen. Snabb koll gjordes och blev hemskickad med samma diagnos och fick även morfintabletter utskrivet. En vecka senare med endast tre dagar kvar av antibiotikakuren hade smärtan ökat än mer och jag uppmanas efter ett besök på vårdcentralen att söka akut ytterligare en gång. Då misstänktes njursten eftersom smärtan hade gått upp i rygg också. Ultraljud och röntgen gjordes men ingenting hittades. Blev åter hemskickad med mer morfin utskrivet och en remiss till urolog. Ca 10 dagar efter det är den molamde smärtan kvar och intervaller med extrem smärta ökar. Då jag har tid hos urolog den 8/1-20 ringer jag dem och ber om en snabbar tid vilket ej går utan uppmanas att IGEN söka akut för att träffa joururolog. På akuten denna gång gjordes ett nytt ultraljud och sedvanlig undersökning utan att man hittar ett medicinskt fel. Blir hemskickad igen och uppmanas ta mer paracetamol och diklofenak (som jag fick utskrivet första gången).
Nu ligger jag här, har ont som inte går att förklara, känner mig uppgiven och deprimerad. Läkarna verkar knappt tro mig att jag har ont.
Någon som har haft något liknande och dela med sig av erfarenheter?

Mvh en uppgiven man

Har liknande men är kvinna. Det gör ont i bäckenet,i höfterna och ner mot vulva typ symfysiolys . Sen upp mot ländryggen långt ner. Det värker så jag blir tokig snart. Speciellt när jag ska sova, då värker det i höftbenen/ ländryggen. Det känns som nån har slagit mig med en hammare,eller det brinner. Vad har jag? Fick diskbråck L4 L5. för två år sen,å det gör ont fortfarande med en fruktad ishias . Jag har provat Neuromodulering och det har jag tagit ut för det var ingen hjälp. Kan det vara inflammation? Är 65 år.
Emikka

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons