Forum Smärta


Forumtråd: Hjälp! Diffusa smärtpunkter!

Hej, jag är en mamma på 33 år som sedan mars i år haft ont. Det började med smärta under fötterna, det värker numera konstant. Sedan sommaren har jag värk i rygg, ben och en strålande smärta i fingrarna. Brevis dessa problem har jag gått upp 20 kg, trots att jag numer (för att gå ned i vikt) äter väldigt sunt och dricker ingen alkohol. Jag får mjölksyra i benen av att gå i trappor och jag orkar inget längre. Jag äter 2 propavan per natt för insomningsproblem. Är kroniskt trött. Jag har en känsla av att min läkare tror att jag är inbillningssjuk... Jag studerar på universitet så jag gör inget tungt. Är lyckligt gift och har tre barn. Är det någon som har en susning om vad det är jag lider av för fortsätter detta klappar jag snart ihop! Tack på förhand.

Vad säger din läkare om smärtan? Har du varit hos läkaren om den? Varför får du för dig att läkaren skulle tro att du är inbillningssjuk? Smärta är inte inbillning... Om du varit hos läkaren och inte fått hjälp på nåt sätt så gå dit igen! Om inte din läkare kan hjälpa dig så be att få en annan läkare, man har rätt till det... vården ska ju hjälpa en. Annars kanske en sjukgymnast kan hjälpa dig med att komma på vad smärtan beror på... kolla om du kan gå till en sjukgymnast annars om du tycker det inte hjälper med läkare. Lycka till!


Din viktuppgång har kanske med smärtan att göra... men den borde ju ändå ha avtagit nu om den varat sen i mars... ja jag vet inte hur det är med sånt... överbelastningar... som sagt, hör med läkare eller sjukgymnast.


hej! det låter som ett förstadie tilll fibromyalgi..tyvärr men det finns fler där ute som kämpar.. lycka till!, stå på dig hos läkarna!


Har de kollat om det kan ha med sköldkörteln att göra?


Hej!! Vet absolut inte vad det kan vara!! Men jag åt propavan Och fick en väldigt massa biverkningar efter ett tag. kom fram till själv efter många om och men och diskutioner med läkare provtagningar att det var propavanen bytte till imovane 2 st per kväll. Och blev bättre. Ett litet litet tips bara.


Hur har det gått? Har smärtorna avtagit eller blivit bättre...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons