Forum Smärta


Enorm trötthet och smärta i bröst och mage

Hej. Jag har nyligen fått diagnosen migrän och då också börjat med betablockerare mot detta vilket fungerar väldigt bra. Men jag har börjat känna av andra grejer nu, som jag inte vet om jag ska koppla som någon slags biverkning eller om det är något annat. I allafall så är det dels att jag får en enorm trötthet i händer och underarmar, jag orkar inte röra på fingrarna (jag kan göra det men jag orkar inte) och det håller i sig någon timme och är jätte jobbigt! Dels så är det att jag får konstiga smärtor i bröst och mage, det hugger till! Då i nedre delen av magen, både vänster och höger sida och dels ungefär där hjärtat sitter (även om jag inte vet om det är just hjärtat eller någonting "över" det) och sedan även samma på andra sidan av bröstkorgen. Sen får jag även en tryckande känsla i huvudet, inte så att det gör ont bara ett obehagligt tryck. Och till sist så är det som att jag mår illa mest hela tiden utan att må illa. Lite svårt att förklara, men det känns som precis innan man mår illa, obehagligt men inte så att man kräks. Är det någon som känner igen något av det här och eller vet vad det kan bero på?

Det du beskriver är helt klart biverkningar från betablockare som du använder. Trötthet, huvudvärk, yrsel och mag-tarm besvär. Om biverkningarna är besvärliga bör du kontakta den läkare som skrev ut receptet. Ibland kan det räcka med att byta preparat inom gruppen betablockerare, eller få dosen ändrad, för att biverkningarna ska minska. Hur känns trycket i huvudet om du skulle beskriva det med ord?


Okej, jag får nog ta upp det vid återbesöket då! Tack! Trycket, ja, jag vet inte riktigt hur jag annars ska beskriva det... Det känns som att hjärnan inte får tillräckligt med syre eller något, det är nog det bästa jag kan beskriva det som....


Idag står ju en arikel om att magnetisk behandling kan ha effekt vid migrän. Min kompis berättade igår om en penna som heter Amega Wand. Om man skall tro videfilmer på nätet så har den hjälpt många patienter med smärta. Vet inte om den säljs i sverige.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons