Forum Sex & relationer


Vit fläck (vad kan detta vara?)

Hej Upptäckte plötsligt en dag att jag hade en vit fläck på framsidan av penis. Just vid strängen... Området är INTE torrt eller irriterat på något sätt. Har varit så nu i 10-12 dagar och tycks inte förändras. Ser ut som att pigment i just det området försvunnit. Jag har inte haft nåt sår på denna plats - det skulle jag ha känt. Området är ca 1cm i diameter och inte helt runt.. utan lite avlångt. Provar att bifoga en länk till en bild. Om och hur länge länken fungerar återstår att se: http://i40.tinypic.com/5u4fip.jpg

har samma "problem".. du har inte lyckas fått reda på vad det är?


Ska till farbror doktorn under kommande vecka. Ska försöka komma ihåg att skriva bedömningen här. Vad jag förstod så här långt så är det inget farligt. Är det nån "sjukdom" så ska de vara irriterat, vätska, stå ut - vilket det inte gör. Men än så länge bara spekulationer. Får återkomma senare.


Varit hos läkaren nu och vi kunde konstatera att det var pigmentförändringar (liknande vitiligo). Att det ganska lätt uppkommer på penis, då huden är lite annorlunda där. För mig har det inte direkt förändrats något på 2-3 månader, men fläckarna kan förändras och ska nog inte hoppas så mycket på att fläckarna försvinner helt, men det är inte helt omöjligt att dom återfår lite färg. Får väl trösta sig med att det inte alltid man har framme penis inför andra och när man väl har det så är det ju i ett hårt tillstånd. I och med blodgenomströmningen så får fläcken en mörkare färg. Ingen behandling, inget farligt. Är först om fläcken står ut, vätskar, kliar eller på annat sätt är obehaglig det är något "farligt".


Kan du uppdatera oss?:) Jag tror jag har samma "problem" jag med. Fast jag har ca 5 flackar, pa pungen och roten pa snoppen.


Som jag skrev nedan... pigmentförändringar som alla har mer eller mindre. Verkar vara rätt vanligt förekommande på penis, eller iaf i det området många uppmärksammar det. Klia, torrt, irriterat... har du inga sånna problem, så är det med 99% sannolikhet inget farlig. Om det däremot är irriterat på nåt sätt så bör man kolla upp det.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons