Forum Barn


missfall

Hej Jag fick missfall för snart 4 månader sen. Det blev väldigt utdraget, en månad... fick åka in akut me ambulans för jag förlorade så mycket blod o hade jätte ont men ändå va d inte allt som kom ut... läkarna ville helst att kroppen skulle "stöta" ut det sista själv men d gjorde den inte så till slut blev d skrapning... nu undrar jag om det e nån som vet om man kan bli gravid direkt igen när man vill försöka el om d tar lång tid? Syrran fick missfal för nga år sen o det tog dem ett år efter missfallet innan de blev gravida igen. kram

Jag fick missfall i melllandagarna 26:e dec. Och bleb gravid igen 13mars och nu har det hållt sig! dom säger ju att det är lättast att bli gravid direkr efter ett missfall men även att kroppen kan stöta bort det barnet oxå.


jag hade missfall i feb blev gravid igen i juli. Nu är han 15 månader.


Tack för svaren!! :) D låter hoppfullt! Vi har bestämt oss för att försöka igen, snart tror vi, men man blir lite rädd när man vet vad som kan hända. Vi lyckades direkt första gången, vi har världens goaste tjej! Hon väntar ivrigt på ett syskon! Lycka till A-S! Jag håller tummarna! Kram på er!!


Jag fick missfall i aug-06, och fick rådet att vänta mins 6 veckor med att försöka igen, men när jag kom tillbax till barnmorskan eftersom mensen aldrig kom visade det sig att jag redan var gravid i 7 v. fick en son i maj 07 så det kan oxå gå väldigt fort att bli gravid igen! )

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons