Forum Barn


Abort eller ej???

Imorgon har jag tid till abortmottagningen för en koll. Enda sättet att få ett ultraljud om man inte har ont förstås. jag förstår inte varför man först blir undersökt med ultraljud i vecka 18 i Sverige??? I vilket fall, så är jag väldigt kluven fortfaranade om jag ska behålla eller göra abort. jag har som jag tidigare skrivit gjort 2 aborter så det känns inte rätt att göra en tredje, men samtidigt är inte tillfället det bästa för ett barn just nu. Min syster bor i spanien och är också gravid, hon ska föda i oktober. jag är antagligen i vecka 6. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra..... Någon som har några råd att ge mej.... TACK

Hej igen Ja g tycker i alla fall att du ska prata med din pojkvän ordentligt och lugnt.. Jag förstår om det kanske inte kom så jättelämpligt i tiden men tänk efter och framför allt känn efter vad du vill.. Det blev nog en chock för er, har varit med om nåt liknade så jag vet men tänk då efter på vad ni kan erbjuda bebisen då...Ni kommer långt med kärlek och omtanke....Vi var i en sån situation jag och min pojkvän och vi ville ha vår men allt gick inte då enligt planerna..Det finns inga enkla vägar att ta i en sådan fråga som du har jag kan bara säja vad jag hade gjort och det hade jag behållt, utan tvekan.. Har du ingen vän du kan ventilera med eller din mamma kanske?? Lycka till kram


Jag har pratat med min pojkvän, tusen ggr nu. Han säger att jag är rätt kvinna för honom, att jag är bra på alla sätt och han vill gärna vara med mig, men han tycker det går för snabbt fram. Han har ju 4 barn som han kämpar för att få träffa... Jag blev inte klokare idag efter besöket på abortmottagningen... Jag är i vecka 6. Tror jag kommer behålla det. Men jag är samtidigrt rädd för hur allt kommer bli runtomkring. Tyvärr har jag inte berättat för min mamma denna gången, kan bara inte än förrän jag själv bestämt mig. Jag vet nämligen att hon inte vill att jag ska skaffa barn. Hon vill som alla andra föräldrar att barnet ska vara riktigt önskat och att man ska kunna ge den allt. Kärleken finns ju alltid där.... Nä gud vad svårt detta blir.


Hej igen Jag tycker att du gör rätt i som behåller bebisen..Vänd på saken,din kille har 4 barn som han tydligen inte får träffa och då så säj till honom att här har du ett som du får träffa och vara med.. jag förstår om ni blev överraskade av att du är gravid och att han tycker att det gick lite snabbt.. Men om du är rätt kvinna för honom så tycker i alla fall jag att ni ska fortsätta. Har suttit i en liknande sits själv och vi ville ha vår men det gick inte som vi tänkte oss då,MF det är ett tag sen och vi sörjde bägge två då.. Vad vill du då?? Är han rätt för dej då? Känner du att det är honom du vill ha så kämpa på och ha ert lilla gryn.. Det är inte schysst att välja bort ett barn för att han inte har de andra hos sej..Bli en egen familj ni två.. Synd att din mamma inte vill att du ska ha barn,tror du inte att hon ändrar sej.. Men du det är ju ändå ditt liv och dina val..Jag önskar dej lycka till.. Ni tar säkert rätt beslut..


har själv oplanerat barn och aldrig har jag ångrat mitt val att behålla det. kärleken till barnet finns där och innan 9 månader gått så är det önskat =). hoppas det löser sig för dej, dessutom kan ingen tvinga dig ta abort, vill du hålla ditt barn så gör det, du ångrar dig inte =).

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons