Forum Huvudvärk och migrän


Svårt huvudvärk, feber och nackstelhet, HJÄLP!

Hej! Jag har och haft svårt huvudvärk i 2 veckor nu, men har haft det tidigare men just nu är det mycket annorlunda. Svåra huvudvärken började i bakhuvudet som med tiden har spridit sig till hela huvudet. Samtidigt som jag har huvudvärk, har jag tryckkänsla både i bakhuvudet och hela huvudet, men mest är det i bakhuvudet som jag har tryckkänsla. Vid huvudvärken och tryckkänslan får jag feber, ont i nacken(nackstelhet, brinnande känsla i nacken och huvudet),  jag har även blivit känsligare mot ljud och blivit aggressivare, när jag kollar på någonting t.ex. när jag kollade på min mattallrik, såg jag först maten sen blev det blankt men när jag skakade huvudet såg jag igen. Jag tyckte först att det kunde bero på att jag kanske var trött men det hände 2-3 gånger till. Det dunkar i huvudet.
 
Huvudvärken blir kraftigare för varje dag som passerar, ibland lugnar det ner sig men då börjar trycket i bakhuvudet som gör att jag får ont i nacken och blir aggressivare. När jag läser, sitter, lägger mig, skriver, pratar eller lyssnar på någon ökar huvudvärken och trycket. Jag har huvudvärk hela dagen, men ökar mest mot kvällen. Vad kan det vara? Vad kan det bero på’?
 

Oj så jobbigt. Känner igen detta och är själv orolig för mitt huvud. Utbränd har jag varit och tidigare utsatts för mycket stress. Idag mår jag bättre med hälsan men huvudet skrämmer mig. Lärt mig mycket om hjärnan så jag har hittat olika sätt som hjälper mog. Yoga är ett måste...

Hör gärna av dig då vi har jobbigt med detta. Du kanske vet något som jag inte vet eller tvärtom...

Njut av din dag

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons