Forum Smärta


Ryggont

har sen tidig tonår haft problem med ryggen. har gått hos naprapat regelbundet sedan 15 års ålder. sitter i en ond cirkel, jag måste träna rygg och mage för att bli bättre i ryggen, men jag kan inte träna för vad jag än gör har jag ont. sitter mest i ländryggen, vänster sida. har även ont i ljumsken och ibland strålar det även ner i hela benet. de senaste 7 månaderna har jag inte sovit en hel natt efetrsom jag vaknar varje gång jag rör mig. har lärt mig att leva med smärtan, men det är inte hållbart längre. jag känner mig deprimerad och har svårt för att vara glad. kan inte leka med mina hundar då jag inte kan böja mig eller springa med dom. äe det någon som har erfarenhet av detta som har något tips?

Hej kompiz! Känner igen symtomen. Har inte iheller sovit en hel natt på flera år. Jag har ont i bägge sidorna med smärta i höfterna och som sträcker sig runt till ljumsken och precis som du skrev, smärta ner i benen. Ändar gången jag mår bra är när jag tagit en citodon med 2 panodil. Har försökt få hjälp men när doktorn fråga om jag rökade så skicka han mig raskt iväg på lungröntgen istället. (som förövrigt var bra).


Hej på er båda! jag känner lika väl som er igen symtomen. Jag undar om ni har varit hos en rematolog och kollat upp detta, lider av precis samma sak och har fått diagnosen serumnegativ spondylosartit. Det bästa jag har provat är litozin nyponpulver och det har för mig fungerat bra tillsammans med en alvedon. Prova och se (:


Hej, Kompiz! Du borde röntga ländryggen för att se om det finns ledförslitningar, discproblem osv! När det är gjort och om röntgen inte visar något fel, skulle jag rekommendera kiropraktor istället för naprapat. Har du gått 15 år regelbundet med nästan ingen förbättring, är det dags att tänka om! Läs mer på http://hem.bredband.net/ulfstenstrom vad du kan få hjälp med!


Jag har också provat nyponpulver! Jag tycker att det diffusa muskelsmärtan lindrades samt att jag blev bättre i förkylning som jag har jämt och ständigt. Tycker du skall kolla upp ryggen hos en ortoped. Kramar

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons