Forum Smärta


Forumtråd: Fruktansvärd smärta runt höften + bortdomnat lår.

Haft detta från och till i fyra år nu. Började med en naprapatbehandling för fyra år sedan. Fick strax efter brännande smärta i hela benet. Akut besök på akuten. Flatröntgen gjordes visade inte något. Märkte därefter att jag inte har, och ännu inte har, känsel på lårets framsida, från höften och till ljumsken typ.

Just nu återkommande plötsliga episoder av fruktansvärd smärta då smärtan är så hemsk att jag måste slänga mig eller stötta mig mot något eller någon. Bara skakar och krampar och det känns som höften brinner! Kan komma helt plötsligt detta, verkar inte som jag triggat det, i vart fall inte plötsligt.

Nu har jag åter igen har detta och har smärta och molande runt höften + går ner i benet. Tycker även att jag känt lite på höger sida med, men osäkert. Kroppen är helt sned åt ena hållet (ena sidan). Märker även påverkan på magen, främst med till vänster.. Men hela magen verkar ha gått i chock på något vis.

Naturligtvis varit hos läkare, men känner inte att jag tas helt på allvar eller får rätt hjälp. Har ändå varit på två MR som inte visat något. Sen olika sjukgymnaster som alla säger att det måste vara från ryggradens, diskar osv medan jag hävdar att detta är något som händer kring höften! Området baktill på skinkan, runt höften, upp mitt låret och ljumsken. Där är det något som hänt efter dem kraftiga behandlingen för fyra år sedan.

Emellan dessa attacker då känns det okej ändå, lite ont då och då, molande och ibland hugg.

Skulle önska att jag gick komma till specialist men jag vet inte var jag ska vända mig längre. Detta har blivit helt tragikomiskt och jag är så ledsen över allt. Älskade att cykla och märker att det idag triggar området och kan starta en ny attack så jag kör elcykel för att slippa ta i. Verkar hjälpa, men den är det ju andra saker man gör sittande.

Borde kanske träna, för att bygga upp en försvar muskulärt, men har tappat det hela lite. Orkar inte, och jag hade attacker även under perioden jag tränade.

Har ni något råd var man kan vända sig? Bor nära Göteborg, om ni kan tipsa om någon där. Ingen mer kommer någonsin dock få manipulera min rygg då de redan är något som är skadat.

Har försökt få hjälp med försäkring och ersättning då det varit och är så illa, men de går naturligtvis på linjen är detta är något jag haft tidigare. Blir så förbannad! För ska jag gå privat så kostar det ju, och då hade en försäkring kommit väl till pass. Men gott väl gå privat ändå.

Tar alla råd jag kan få. Tusen tack!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons