Forum Smärta


Fibro

Hej!
Jag har fibro. Men jag undrar om någon här har fibro och har tips och råd för att motverka smärtan???? Väder kan vi tyvärr inte rå på men jag har känt mig lite bättre sen jag började träna. Så det kan jag verkligen rekomendera. 
Jag undrar även om någon av er har kontakt med rem.logen???? fick ni isåfalll remiss genom vårdcentralen eller hur gick det till??? 
 
Mvh
Jessi

Det beror på varför du har fått problemen?
Jag hade gått till en naturterapeut och/eller läkare i kinesisk medicin och tagit reda på grundorsaken till dina problem. Oftast finns det massa sätt att göra problemen färre. Du kan själv börja med t.ex. Paleokost (dvs inget gluten, komjölksprodukter, stärkelse eller socker).
Jag har själv liknande problem och litar inte på sjukvården som bara vill skriva ut antidepressiva. Jag går till läkare i USA samt naturläkare på hemmaplan.


Hej !
Är läkare i USA bättre på fibro???  De symtomer jag har är värk, oftast i knä, nacke, rygg, hand och fotleder osv... stel.
Jag är ofta trött och kan somna närsom och vart som. (kan vara sköldkörtlen också) 
väldigt upp och ner i humöret. synen ändras jätteofta. Jag har svårt att koncentrera mig och känner att hjärnan är vääääldigt trög. min mage strula hela tiden. 
Jag har fått antidepressiva och smärtlindrande, som jag tycker hjälper lite men inte jätte mycket. (2 av 10 typ) 
 
blir du bättre när du undviker poleokost??? utesluter du allt hela tiden eller kör du i omgångar? 
 
Mvh
Jess
 
 
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons