Forum Smärta


Diskbråck,komplikationer och undrar vad det är rimlighet i tid och medicin?

Har försökt att få denna ämne på tapeten och hoppas att jag lyckas.
Har flera diskbråck bla 1utav det stora trycker på båda sidor av ryggmärgen vilket inte bara är smärtsamt utan påverkar allt från förmåga att gå och därför gör det allt mindre.Gången är mkt dålig med tanke på att min förmåga att att kontrollera rörelsen speciellt i höger ben.
Medicinering består idag av metadon och oxicontin och är ändå svårt att hantera smärtorna.
Fick,klart vad jag i stort sett redan förstått att jag inte medicineras för de anledningar som de först kom fram till trots mkt opponerade.Nu efter,3år,ca,måste min smärtläkare att jag har rätt.
Nu tycker man att jag borde vara glad.........Men trots nya mr bilder och 2 remiss till först ortoped akut i Lund som inte visste vad de skulle göra med mig.Och i Malmö ortoped fick jag svaret att det inte var något som trycker på någon nerv i ryggen och som skapade indirekt påhittade smärtor!!!!
Efter min fru jagade ifatt honom frågande och sa om han vidhöll att det var som han sagt och om så är fallet kan de jämföra de bilder som togs 2mån tidigare som starkt visade det motsatta fick han erkänna att han inte hunnit kolla på bilderna????
Han kom ner 5min senare och vidhöll med vissa förändringar att det finns inget han kirurgiskt kan göra.........
Skall efter remiss nu till Strängnäs och troligen kommer de operera mig för att sedan skicka mig själv på avgiftning efter 3år ca med de tyngsta av smärtstillande,och istället för att operera mig.3år av sorg smärtor,förnedring ja listan kan göras mkt lång.
Är detta vad de tycker jag är värd,de som styr vårt land?Jag skulle gärna byta plats med en sådan i en månad och lovar att han hade gjort mkt för att slippa.
Men är det praxis att göra så?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons