Information

Följ Netdoktor

Du vet väl att vi finns i sociala medier? Du kan följa oss på Facebook, Twitter, Instagram och även läsa vår blogg, Netdoktorbloggen.


Publicerad den: 2009-09-23
Författare: Redaktionen, Netdoktor.se

Hitta oss på FacebookNetdoktor Facebook

Facebook är webbplats för socialt nätverkande, och du kan följa Netdoktor även där, för att ta del av nyheter, diskutera direkt med redaktionen och diskutera med andra användare.

Följ Netdoktor på Facebook

Hitta oss på Google+Netdoktor google+

Google+ är också det en webbplats för socialt nätverkande. Här kan du följa Netdoktor och ta del av nyheter, få information om kommande aktiviteter som expertchattar mm. 

Följ Netdoktor på Google+

Följ oss på Twitter

Twitter erbjuder ett enkelt och snabbt sätt att ta del av nyheter och information kring det man är intresserad av. Många använder Twitter för att tipsa om nyheter, antingen de finns på en hemsida eller en blogg, genom att länka. Nu kan du som använder Twitter följa Netdoktor för att ta del av snabba nyhetsuppdateringar, utbyta tankar och idéer och diskutera direkt med redaktionen.

Följ Netdoktor på Twitter

Följ oss på Instagram

Instagram gör det möjligt att dela med sig egna bilder, som man också kan lägga olika filter och effekter på, upptäcka andras bilder och inspireras av nya, spännande fotografer och bilder. Nu finns även Netdoktor på Instagram.

Följ Netdoktor på Instagram

 

För dig som läser bloggar

Nu har Netdoktor en blogg också! För dig som gillar att läsa bloggar, och är sugen på att följa en blogg med både hälsoinformation och lite mer personliga reflektioner från Netdoktors medarbetare finns nu Netdoktorbloggen.

Läs Netdoktorbloggen här