Du är här: Hem » Mage & tarm » Medlemsbloggar » Vad hände?

Vad hände?

2016-12-10, 00:11 av Amtaxab

Mage & tarm Var hos tandläkaren igår med en krånglig rotfyllning! Det tog 1.40 Tim innan det var klart! Låg lägre med överkroppen än underkroppen och hostade ett antal ggr innan det var klart. Kom hem på em och åt vid 18-tiden! Brukar ha lätt att få halsbränna på kvällen om jag äter sent! Det är väl övre magmunnen som inte stänger ordentligt. Gick och la mig vid 23 tiden och vaknade av kraftig halsbränna vid 02 tiden! Då rosslade jag från luftrören också rejält! Var vaken och sittande hela natten och det avtog mer och mer! Har känt mig dålig idag också med rethostan! Min undran är om det kan ha runnit magsyra eller saliv in i lungorna när jag satt hos tandläkaren? Känns inte hundra i lungorna idag heller! Ska jag vänta och se eller uppsöka läkare? 

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera

Logga in

Glömt lösenord? Bli medlem gratis

Kommentarer (0 st)

Det finns inga kommentarer än. Bli den första att kommentera blogginlägget.