Senaste nytt 


    Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/netdoktor.se/templates/general.php on line 1170

Du är här: Hem » Mage & tarm » Medlemsbloggar » mage och tarm vid toalettbesök

mage och tarm vid toalettbesök

2016-12-13, 14:48 av tinanova100

Mage & tarm Har skrivit två gånger men inte fått något svaqr. Undrar varför man ska skriva dåd man inte hittar några meddelanden från doktorn. Har problem med min ändtarm då jag går på toaletten. Avföringen bara slåpper l iiksom. Det går inte att reglera det själv. Får hjälpa till att få ut det som ska och då stannar det alltid kvar en bit innanför tarmöppningen. Får alltid tvätta mig efter varje morgonbesök. Blir jobbigt i längden. Varför känner jag ingenting då jag ska gå på toaletten i form av att avgöra själv då jag ska släppa av det jag har att göra.

Föregående inlägg

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera

Logga in

Glömt lösenord? Bli medlem gratis

Kommentarer (0 st)

Det finns inga kommentarer än. Bli den första att kommentera blogginlägget.