Forum Träning & motion


Tränar jag på ett bra sätt?

Hejsan :) Jag har bara en enkel fråga. Det är så här att jag äter nyttigt varje dag och går på gym ca. 4 dagar i veckan. Där jag bl.a. går/jobbar/springer i 30 min, därefter brukar jag göra några hundra situps, upp till 300 ibland. De dagar jag inte går på gym går jag på band i ca 30 hemma eller en lång runda med min hund, men det händer inte varje gång jag inte gymmar, men oftast iaf. Undrar bara om det här är ett bra sätt att bli av med magen på? Mina lår har blivit jätte smala, men magen är rätt stor, så det är ju klart att det tar längre tid för den att försvinna, men jag är osäker om jag tränar på rätt sätt, om inte kan det ju sega ner hela prosessen att få bort magen. Snälla, någon som vet, verkligen VET?

Punktträna bort fett går ju inte men fettförbränner du så försvinner ju även magen. Sen beror ju det också på hur du äter, inte bara hur du rör dig. Det gäller att finna balansen mellan mat och träning.


Hej. Allt är självklart relativt, jag skulle inte tro att du i andras ögon kanske har en "rätt stor mage" om du har jättesmala lår....Att träna regelbundet och mycket som du gör är bra men....vad jag tror du behöver är variation. Kroppen anpassar sig snabbt efter ett träningsmönster och belastning. Om jag skulle få ge ett råd så byt ut två av dagarna på gymmet och ge dig ut i naturen. Ett löpintervallpass under ca 30-40 min. En långpromenad tidigt på morgonen på fastande mage, då får kroppen "lära" sig att ta av fettdepåerna. Kör detta schema i två månader med VARIATION. Se det som ett tips, det är svårt att utforma ett träningsschema utan att veta mer om dig och dina mål.


Hej mie_66! Jo jag vet, jag äter nyttigt också. Nu har det gått dåligt ett tag, har varit sjuk. Får börja på allvar igen :)


Hej min_45! Tack så mycket för tipset, alla tips är bra ! :) jag får göra det, nu när det börjar bli fint väder är det ju mycket roligare att vara ute också. Får börja gå långa runder med min hund också. Hoppas på det bästa :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons