Forum Träning och motion


Lunchträna

På mitt jobb får man extra lång lunchrast om vi väljer att träna på lunchen. Otroligt bra tycker jag, det borde flera arbetsplatser ta efter. Det är skönt att röra på sig efter en förmiddag framför datorn. :-)

Det låter kanonbra! Jag tror arbetsgivaren/företaget tjänar på att ha friska och allerta medarebetare trots att det går någon timme extra på träning! Vad är det du tränar för något?


Väldigt bra av arbetsplatsen att ordna sånt, men tyvärr är oftast personal för dålig på att utnyttja det. Hurra för dig :)


Vi får antingen ersättning för träning utanför jobbet eller friskvårdstimme. Jag har valt ersättning utanför, går till gymmet 2 ggr i veckan.


Det är suveränt och jag tror nog att fler arbetsgivare kommer att utöka sin friskvård till de anställda. Vi inom Uppsala kommun har en "friskvårdspeng" på dryga 1´000:-/år som vi kan använda oss av när vi köper vår friskvård. Jag har valt att gå på gym och löste ett årskort och fick det en tusing billigare. Dessutom har mitt kontor köpt in stavar till de som vill ha och vi har fått två halvtimmar i veckan, arbetstid, som vi kan stava på. Kanon!


Vi får oxå ungefär 1000 kr i ersättning för utlägg som har med friskvård att göra genom jobbet. Bra tycker jag!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons