Forum Träning och motion


LCHF kosten?

Hej ! Jag har läst många forum inlägg här på netdoktor och sett att det är många som pratar om "LCHF kosten", någon som skulle kunna förklara för mig vad det är? Vill gärna gå ner i vikt till sommaren och har hört att den här "LCHF kosten" är bra, någon som har lust att berätta vad det är för kost? :)

Hej sabinakastriot! Gå in på denna hemsida http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/ så får du veta mer om LCHF-metoden. Hälsningar larjoh


Hej larjoh ! Tack så mycket, det ska jag göra


Eller denna samlingssida med de viktigaste sidorna och bloggarna på svenska, engelska mm www.lowcarbkost.com Forumet Kolhydrater i Fokus är jättebra när man väl har bestämt sig att ge LCHF ett försök. Där får man svar på alla sina frågor direkt.


Glömde det viktigaste..LCHF eller Low Carb High Fat är ett sätt att äta som mer liknar den kost vi människor ätit under vår utveckling och rätt så mycket tvärtemot det sätt vi ätit de senaste 30 åren. Många som gått över till LCHF kan rada upp fantastiska hälsovinster. Jag skulle inte tro det om jag inte läst om dessa personer tusentals gånger under 3 års tid. Det handlar om i stort sett alla våra vanliga åkommor som blir bra med LCHF. På Dahlqvists Blogg finns de under Hälsovinster av LCHF och enligt författaren Sten-Sture Skaldeman (som legat i topp på internetbokhandelns topplista) i snart 2 år med GI-Noll så har snart 20 000 människor skrivit till honom och berättat om alla hälsovinster.


Hej willeJ! Tack för ditt svar, jag har läst en del om denna dieten och tänkte pröva den, den verkar rätt så bra :) Får försöka ge den ett försök iaf och se hur det går :) Tack än en gång


Lycka till Sabina, Har du samma flyt som många andra så behöver du aldrig banta mer i hela ditt liv. Så är det för mig. Förut gick jag upp och sen bantade jag och sen upp, bantade .osv. Nu ligger jag helt stabilt.


Hej willeJ Exakt så är det för mig, har försökt flera gånger, bara en gång har jag lyckats, orkar inte ha det så längre. vill få min dröm kropp en gång för alla :/ vill kunna gå till stranden i sommar ju :/


Ett tips är att använda www.matdagboken.se för lättare se fördelningen mellan kolhydrater, fett och protein.


hej örnie okej, det kan jag pröva på. håller på för fullt just nu att äta rätt mat och träna, har gått ner lite gran iaf, det går sakta.. men säkert :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons