Forum Övervikt & följdsjukdomar


www.viktcentralen.se

Kära systrar och bröder, Jag har äntligen hittat mitt stöd för att gå ner i vikt, en hemsida som heter www.viktcentralen.se Sidan har allt och jag har fullständig kontroll över hur jag skall ändra mitt beteende. Jag får all hjälp för att ändra mitt sätt att leva med lektioner av en coach som stöttar mig, föreläsningar, fakta, mathjälp med energibudget där jag inte behöver jaga kalorier och tabeller, det är ett helt annat tänk. Livsjaget som gör att jag får tänka efter hur jag mår och vad jag kan ändra på. Det finns hur mycket som helst och det finns en "röd tråd" att följa i programmet. Jag vill verkligen hjälpa er systrar och bröder att kunna ta del av sidan! Lycka till

Tack för tipset. Ska kolla sidan -)


Näpp!!! Det var inget för mig! Den sidan kostar att vara medlem på för att få hjälp och jag har bestämt mig för att INGEN ska tjäna pengar på mina viktproblem längre!


WilleJ, LCHF metoden är inte bevisad på något sätt. Tillexempel skador på inre organ mm. som kan visa sig framöver. Dessa människor som vill försöka sig på LCHF metoden bör fråga sig om de kan leva efter metoden för resten av sitt liv! På ViktCentralen är "tänket" att kunna leva normalt utan konstiga dieter och flum. ViktCentralen är vetenskapligt baserad och får inte sin inkomst via reklamintekter som den sidan du förespråkar. Jag tror 89:- i månaden är helt ok för de flesta människor, för att få ett grundligt stöd i sin förändring. Och glöm inte det vetenskapliga!


ah1234. De flesta frvilliga bloggar har reklam. Ingen bryr sig om det idag. På netdoktor är det fullt med Alli-reklam mm. LCHF är inte bevisad skriver du? LCHF överenstämmer med vetenskap och bebrövad erfarenhet. LCHF är ingen konstig diet eller något flummigt. LCHF är ett sätt att äta snarlikt människans ursprungliga kost när det gäller fördelningen mellan fetter, proteiner och kolhydrater. Dessutom är det alltid naturliga fetter och naturlig mat. God och näringsriktig mat. Gör inget konstigt av den naturliga mat en LCHF:are äter. Titta istället på din egen tallrik och fråga dig om det här fanns för ca 20 000 år sen....


Varför ska alla sånnadär sidor kosta pengar? löjligt!


Övervikt och motion ,,, hur är det egentligen med dom där 30 minuters promenad per dag ,,, är det sammanhängande 30 minuter eller är det över dagen? Det sägs både det ena och det andra. Vad tror eller vet du om detta?


Kul att du hittat något du tror på! Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons