Forum Övervikt och följdsjukdomar


Viktnedgångsprogram

Viktväktarna, itrim, Xtravaganza.. you name it. Vad är era erfarenheter av dessa? Vad är priserna? Vad ingår? Svar önskas då jag desperat letar efter ett billigt alternativ. Och ingen av sidorna verkar visa några konkreta priser. Tack på förhand!!

kolla www.matdagboken.se Det är gratis!


Jag syftar mer på ett program som hjälper dig och peppar dig ner till din normalvikt..


tindra xtravaganza kostar 3000 kr i månaden,man gick ner i vikt, men de var väldigt dyrt, itrim kostar 800 kr i månaden och vv 320


Jag går på itrim. Det som skiljer det från viktväktarna är att man har träning på plats och mycket fokus på motion. Det kändes rätt för mig att för hälsan både gå ner i vikt samt motionera regelbundet. Uppföljningen under ett år bör göra att man inte hinner släppa tänket och återfalla till gamla vanor som är "lätt hänt". Att gå ner i vikt är lättare än att hålla vikten.


Målle. Okej vad är priset på det då? Och vad är det för kost. Bara en plan eller är det med pulver och sånt? Maddisen24: Oj vad dyrt. Ja då låter itrim bättre..


Då är Kolhydrater i Fokus min favorit. Helt gratis, jättemånga och verkligen kunniga medlemmar, bl a läkaren Andreas Eenfeldt (Kostdoktorn) och Annika Dahlqvist. Jättebra stämning. Du hittar det via www.lowcarbkost.com Lycka till!!


Varför slänga ut tusentals kronor när det finns mycket bra gratsiprogram?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons