Forum Övervikt och följdsjukdomar


Viktnedgångskamrat sökes

Hejsan Jag är en tjej på 20 år som bor i Göteborg. Jag söker en vän att bli peppad av och peppa tillbaka. En vän att dela matdagbok, tankar, träningsdagbok och träningstips med. Är du den jag söker? Jag är 173cm lång och väger 90 kilo. Har nu paserat den gränsen för att jag ska bli riktigt besviken på mig själv. Så idag började jag med Modifast. 3 påsar om dagen samt en riktig måltid om dagen.

självklart tränar jag 3-4 gånger i veckan också på både gym och simhall!


Jag vet inte om du är intresserad, men jag har gärna kontakt med dig. Jag bor i Kungälv, 163 cm och BMI över 50!!!! Du har förståss lägre övervikt än mig och är yngre också, men det är ju ändå samma saker vi arbetar med.. Kram pussinuss


Vill man trä flera dagar i veckan och äta modifast för resten av livet så är det en jättebra metod. Jag är superbestämd på att den metod man väljer ska vara den man vill och kan följa för resten av livet. Jag är rätt så dålig på att peppa faktiskt. Det var ingen som behövde peppa mig när jag gick ner på LCHF. Det gick helt utav sig självt och utan motion. Det blev ju faktiskt rätt så långsiktigt också. Hursomhelst så..lycka till:-)


Om det är någon som vill att vi ska vara varandras tipsare och stöttare. Jag började med viktminskningsprogrammet här igår. Är 28år, 169cm och väger 108kg. Jag behöver gå ner minst 14kg för att min flickvän och jag ska kunna skaffa barn.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons